Metin Öztürk: "Sponsorluk gelirse Icardi kalır"

Galatasaray Spor haberleri futbol
Metin Öztürk: "Sponsorluk gelirse Icardi kalır"

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, önümüzdeki sezonun planlaması, Icardi'nin geleceği ve Okan Buruk'la yeni sözleşme konuları hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de 2022-23 sezonunda mutlu sona ulaşan Galatasaray'da 2. Başkan Metin Öztürk, katıldığı programda değerlendirmelerde bulundu.

Öztürk, 343 Digital Youtube kanalına konuk oldu. 2. Başkan Icardi'nin geleceğinin sponsorlara bağlı olduğunu belirterek, "Icardi bu sene şampiyonluğumuza pek çok katkı sağladı. Bizim çok önemli bir oyuncumuz. Önümüzdeki sene de kadromuzda tutmak için büyük bir çaba sarf ediyoruz.

Başkanımız muhtelif kuruluşlarla Icardi için sponsorluk görüşmeleri yapıyor. Böyle bir sponsorluk gelirse Icardi kalır. Elması, cam parçası zannederken, biz tozunu attırdık. Icardi de sahanın ve rakiplerin tozunu attırdı. Icardi bir sene önce Galatasaray’a gelseydi, Arjantin Milli Takımı’nda izlerdiniz” yorumlarında bulundu.

"BİTMEK ÜZERE OLAN İKİ TRANSFER VAR"

Galatasaray’ın bitmek üzere olan iki transferi olduğunu açıklayan Öztürk, “Şu an netleşmiş, bitmek üzere olan iki transferimiz var. Ama mutlaka Erden Bey daha iyi biliyordur, mevcut döneceklerden bahsetmiyorum. 4 ya da 5 tane Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak çapta transferimiz olacak” diye konuştu.

"OKAN HOCA'YLA 5 YILLIK SÖZLEŞME YAPARIM"

Metin Öztürk, konuşmasına devam ederken Okan Buruk’un sözleşmesiyle ilgili sorulara “Bana kalsa biz Okan Hoca ile 5 yıllık anlaşma yaparız. Ama seneye seçim var. Kulüp bir önceki hocada sıkıntı yaşadı. Torrent ile tazminat davası devam ediyor. Burada her bir taraftarın parası ve ahı var. Galatasaray'ın hakkını yemeyecek ve yedirmeyeceksiniz. Sezon biter, biz tekrar seçilirsek, tabii ki Okan Buruk ile devam ederiz” yanıtını verdi.

"DURSUN ÖZBEK VE ERDEN TİMUR BÜYÜK AVANTAJ"

Okan Buruk ile ilgili konuşmasına devam eden Öztürk, “Buradan Okan Hoca’ya bir mesajım var. Çok küçük bütçelerle farklı takımlarda şampiyonluk yaşadınız. Burada eliniz çok geniş. Çok şey bekliyoruz sizden… Şampiyonlar Ligi konusunda gerçekçi olmak lazım. Öncelikle önümüzdeki ön elemeleri geçmemiz lazım.

Tabii ki kendi başarımıza odaklanacağız. Önce bu iki ön elemeyi geçeceğiz, kolay takım diye bir şey yok. Hazırlıksız olduğunuz zaman başınıza neler geldiğini görüyorsunuz. En önemli avantajımız bir Dursun Özbek, iki Erden Timur. Bizde bütün transferler kampa yetişecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Galatasaray Metin Öztürk Mauro Icardi Okan Buruk Galatasaray haberleri Süper Lig