Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'nin açıklamasına cevap: "Bu organize kötülüğün mimarı belli"

Galatasaray Fenerbahçe
Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'nin açıklamasına cevap: "Bu organize kötülüğün mimarı belli"
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe'nin Sarı-kırmızılı kulüp ile ilgili yapmış olduğu açıklamaya yanıt verdi.

Galatasaray Divan Kurulu Eylül ayı Olağan Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda düzenlendi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe'nin yapmış olduğu açıklamaya yanıt verdi.

Metin Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Çok yeni, birkaç dakika önce olduğu için bakamadım. Bu hafta sonu karışılacağımız kulübün hukukçu üyesi, başkanının talimatıyla gündemi karıştırmak ve Galatasaray camiasının üstünden kendince taraftarını konsolide etmek ve bu tarafa karşı sabotaj yapmak...
İki sene önce başkanı da seçimi bahane edip konuşacağım dedi, kaldı. Farklı bir hocaları geldi, değişik şeyler konuşuyor. Bir süredir anlamadığımız şekilde kulübümüz üzerinde suni gündemler yaratılıyordu.

"YAZDIKLARINI OKUMAK BİLE İSTEMİYORUM"

Göreve geldik, kolları sıvadık. 11 yıldır başarı elde edemiyorlar, kendileri görevlendirilmiş, biri kaleme almış ve eline vermiş... Tek rakibimiz kim? Galatasaray.
O zaman bir nifak tohumu sokalım ve ayarlarını bozalım! Galatasaray'ın ayarlarını 117 yıldır bozamamışlar. Onlar bizden iki yıl sonra kurulduğu için 117 yıl diyorum. Bir 117 yıl daha geçse bozamayacaklar. Yazdıklarını okumak bile istemiyorum.

"BİZ İŞİMİZE BAKACAĞIZ"

Bu organize kötülüğün mimarı belli. Organize kötülüğün temsilcisi az önce açıklama yapmış. Biz işimize bakacağız. Bu sene sadece şampiyonlukla değil, Avrupa'da da başarıyla taraftarımızı mutlu edeceğiz. Bu çirkin şeye cevap vermeyeceğiz."