Metin Öztürk Bayern maçı öncesi iddialı konuştu: "Almanya'ya 3 puan için gidiyoruz"

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Bayern Münih
Metin Öztürk Bayern maçı öncesi iddialı konuştu: "Almanya'ya 3 puan için gidiyoruz"
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Devler Ligi'nde yarın yapacakları Bayern Münih maçına galibiyet için çıkacaklarını belirterek hedeflerinin 3 puan olduğunu vurguladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü maçında yarın Alman devi Bayern Münih ile karşılaşacak olan Galatasaray, Almanya'ya gitti.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, sarı-kırmızılı takım Almanya'ya giderken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Metin Öztürk, Bayern Münih deplasmanında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"3 PUAN ALMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ"

"Bundan evvel ki galibiyet serisine bakarak herkes Bayern Münih’i favori olarak görüyor. Ancak Galatasaray her maça 3 puan için çıkıyor. Beraberliği aklımızın kenarından bile geçirmiyoruz. Yenmek dışında bir alternatifi doğru bulmuyoruz.

"ÖNCELİĞİMİZ MUSLERA'NIN SAĞLIĞI"

Bizim tüm futbolcularımız, kaptanımız Muslera başta olmak üzere hepsi bir kahraman. Icardi iğneyle oynuyor. Dört hafta dinlenmesi lazım, sağlığını hiçe sayıyor ve oynuyor, böyle bir takımdaşlık var. Burada ben Okan hocamıza, yönetimimize, futboldan sorumlu yöneticimiz sayın Erden Timur’a çok teşekkür ediyorum.

Muslera’nın bundan önceki sakatlıklarını hatırlayın, beklenenden çok daha kısa sürede oyuna girdi. Son antrenmandaki durumu nedir bilmiyorum ama kırık yok. Muslera'da bizimle beraber gelecek, oynayacakmış gibi plan yapıyoruz. Oynamazsa başta Günay olmak üzere diğer kaleci kardeşlerimiz hazır. Bugün Galatasaray formasını biri giyiyor ise takım tam olarak hazırdır. Ümit ediyorum ki Muslera oynar ama önceliğimiz onun sağlığı."

Kaynak: Haber Global TV