"Mesut Özil Türkiye'den kulüp satın alıyor" iddiası

"Mesut Özil Türkiye'den kulüp satın alıyor" iddiası

Fenerbahçe'nin dünya starı Mesut Özil'in yeni bir projeye imza atmanın peşinde olduğu öne sürüldü. TFF 2. Lig ekiplerinden Çorum FK'yı almak için harekete geçen Özil'in bu işe ciddi talip olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli süper yıldızı Mesut Özil, saha dışındaki ticari yatırımlarına devam ediyor.

İSTENEN MİKTAR 20 MİLYON TL

Alman Bild Gazetesi, Mesut Özil'in TFF 2. Lig ekiplerinden Çorumspor'u satın almak istediğini sayfalarına taşıdı. Çorumspor Başkanının kulüp için 1.3 milyon euro (20 milyon TL) talep ettiği ve Mesut Özil için bu parayı ödemenin çok kolay olacağı belirtildi.

BAŞKAN ÖZCAN'IN AÇIKLAMALARINA YER VERİLDİ

Çorumspor Başkanı Fatih Özcan'ın geçtiğimiz günlerde yerel basında yaptığı "Türkiye'de oynayan dünyaca ünlü bir futbolcu kulübü satın almakla ilgileniyor" sözlerine yer veren gazetesi, Çorumspor'un ligde 6. sırada yer aldığını sayfalarına taşıdı.

Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında kulübe talipler olduğunu açıklamıştı.

Özcan açıklamasında; "Talip var ancak öncelik Çorumluların. Süper Lig takımının talip olduğu teklifini vekilimiz getirdi. Hedef bir üst lig olmalı. Dünyaca ünlü bir futbolcu talip, Süper Lig kulübü talip, büyük bir firma talip. Önce Çorumluları görelim çıksınlar onlar çıtayı yükseltsinler. Karar defterine harcanan para bağışlanacak diyerek gelecek. Görev sürecinde de borçtan sorumludur." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Diğer

fenerbahçe Mesut Özil Çorum FK