Mesut Özil: Kim Min-jae bana Sergio Ramos'u hatırlattı

Fenerbahçe
Mesut Özil: Kim Min-jae bana Sergio Ramos'u hatırlattı

Mesut Özil, Fenerbahçe'nin yeni transferi Kim Min-jae'yi, oyun stili itibarıyla eski takım arkadaşı Sergio Ramos'a benzettiğini söyledi.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Fenerbahçe'nin yıldız orta saha oyuncusu Mesut Özil, sarı-lacivertli takımın yeni transferi Kim Min-jae hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Güney Kore basınına açıklamalarda bulunan Mesut Özil, genç stoperi, eski takım arkadaşı Sergio Ramos'a benzettiğini söyledi.

Kim Min-Jae ile ilgili izleniminin çok olumlu olduğunu söyleyen Mesut Özil, "Türkiye'nin en iyi takımına geldi. Burada insanlar sizden her zaman daha iyisini, daha fazlasını yapmanızı bekliyor. Bu noktada bir endişem yok, çünkü Kim Min-Jae'nin çok güzel bir karakteri var ve kaliteli bir oyuncu. Böyle devam ederse taraftarlar onu çok sevecektir. Aşırı agresifleşmeyen, sakin ve bence akıllı bir oyuncu. Bence rakip takım oyuncusu karşısında çok sakin kalabilecek, akıllı davranabilecek olgunlukta bir oyuncu. Henüz büyük lig ve turnuvalarda, büyük takımlara karşı oynamamasına rağmen bana eski takım arkadaşım Sergio Ramos'u hatırlatıyor. Min-jae'ye bakınca Sergio'yu görüyorum. Fenerbahçe'de onunla beraber oynamak çok güzel olacak. Umarım burada birçok başarı kazanır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Mesut Özil Kim Min-Jae Sergio Ramos