Mesut Özil'in balmumu heykeli Türkiye'ye getirildi

Mesut Özil'in balmumu heykeli Türkiye'ye getirildi

Sarı-lacivertlilerin yıldız orta saha oyuncusu Mesut Özil'in balmumundan yapılmış heykeli Almanya'nın Başkenti Berlin'den İstanbul'a getirildi.

Mesut Özil'in heykeli, Türkiye'den ve dünyadan önemli isimlerin balmumu heykelinin sergilendiği Madame Tussauds İstanbul’da sergilenecek.

Heykel bugün fotoğraf çekimi için Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne getirilirken; Mesut Özil, balmumu heykeliyle fotoğraf çektirdi.

Fotoğraf çekiminin ardından kısa bir açıklama yapan Mesut Özil, “Artık 2. Mesut da Türkiye’ye geldi, İlk Almanya’da görmüştüm, bayağı oluyor. Gurur verici bir şey. Çok mutlu oldum Türkiye’de olmasından. Artık 2. Mesut da Türkiye’ye geldi, gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Heykel 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde (19 Temmuz Pazartesi / yarın) ziyarete açılacak.

Geçen sezonun devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil, sarı-lacivertli formayla 11 resmi maça çıktı ve 1 asist yaptı.

Mesut Özil'in balmumu heykeli Türkiye'ye getirildi - Resim : 2

HEYKEL REAL MADRID'DE OYNADIĞI DÖNEMDE YAPILDI

Dünyaca ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds’ta dünya genelinde iz bırakmış, alanında en iyi yerlere gelmiş, marka değerine sahip olmuş isimlerin heykelleri sergileniyor.

Mesut Özil’in heykeli de İspanyol devi Real Madrid'de forma giyerken birçok ziyaretçi tarafından gelen yoğun taleplerden sonra hazırlanarak, 6 ay içerisinde tamamlandı ve müzedeki yerini aldı.

Mesut Özil'in balmumu heykeli Türkiye'ye getirildi - Resim : 3

TARAFTAR TEPKİLERİ

Sarı-lacivertlilerin haberi duyurmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlardan konuyla ilgili olumlu ve olumsuz birçok yorum geldi.

Bazı taraftarlar takımın transfer ihtiyacına vurgu yaparak enerjinin bu alana yoğunlaştırmasını isterken, bazı taraftarlar ise olaya esprili yaklaştı.

İşte o yorumlardan bazıları:

Mesut Özil'in balmumu heykeli Türkiye'ye getirildi - Resim : 4

Mesut Özil'in balmumu heykeli Türkiye'ye getirildi - Resim : 5

Mesut Özil'in balmumu heykeli Türkiye'ye getirildi - Resim : 6

Mesut Özil'in balmumu heykeli Türkiye'ye getirildi - Resim : 7

Mesut Özil'in balmumu heykeli Türkiye'ye getirildi - Resim : 8

Mesut Özil'in balmumu heykeli Türkiye'ye getirildi - Resim : 9

Kaynak: Haber Global TV

Mesut Özil fenerbahçe Madame Tussauds İstanbul