Messi'yi görmek için 2000 km yol yapan taraftara büyük şok! Elindeki pankartı yere fırlattı

Spor haberleri Lionel Messi

Lionel Messi'yi görmek için 2000 km yol yaparak stadyuma giden bir taraftar, Messi’nin tatilde olduğunu öğrenince elindeki pankartı yere fırlattı.

PSG ile sözleşmesi sona erdikten sonra Lionel Messi'nin hangi takımda oynayacağı uzun süre merak konusu olmuştu. Arjantinli yıldız, tercihini David Beckham'ın takımı Inter Miami'den yana kullanmıştı.

Bu heyecan verici transferin ardından tatil için ABD'ye giden Lionel Messi, bir taraftarı hayal kırıklığına uğrattı. Inter Miami'nin Philadelphia Union ile deplasmanda oynadığı maç için 2000 km yol kateden bir taraftar, Arjantinli yıldızı göremeyince büyük bir hüsrana kapıldı.

"2000 KM YOL YAPTIM"

Dikkat çeken bir pankart açarak tribünde öne çıkan taraftar, "Gelmiş geçmiş en iyiyi görmek için 1200 mil (2000 km) yol yaptım" yazısıyla birlikte futbol topuyla birlikte keçi fotoğrafı kullanarak GOAT (Greatest Of All Time) ifadesini kullanmıştı.

Maalesef, şanssız taraftar Lionel Messi'nin tatilde olduğunu öğrendiğinde pankartını hüsrana uğramış bir şekilde yere attı.

Inter Miami'nin rakibi Philadelphia Union takımı, bu taraftarın yaşadığı hayal kırıklığını resmi sosyal medya hesaplarından paylaştı.
Messi'yi görmek için 2000 km yol yapan taraftara büyük şok! Elindeki pankartı yere fırlattı - Resim : 1

 

Kaynak: Haber Global TV

spor haberleri Lionel Messi