Messi'ye ölüm tehdidi! Arjantin basınından şok iddia

Lionel Messi Arjantin
Messi'ye ölüm tehdidi! Arjantin basınından şok iddia

Lionel Messi'nin eşi Antonela'nın ailesine ait bir markete silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganlar olayın ardından Messi'ye tehdit mesajı bıraktı. Arjantin basınında olaya dair yer alan bir iddia ise dikkat çekti.

Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin eşi Antonela Rocuzzo'nun ailesine ait bir markete silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırganlar, yıldız oyuncunun eşinin ailesine ait olan markete saldırarak Lionel Messi'ye tehdit mesajı gönderdi.

KAPIYA TEHDİT İÇEREN MESAJ

TRT Spor'un aktardığına göre, Roccuzzo'nun ailesine ait iş yerinin bulunduğu kaldırımda mermi kovanları görülürken, binanın ön cephesine 14 kurşun isabet ettiği açıklandı. Paylaşılan görüntülerde market camlarının silahlı saldırı sonucu kırıldığı görüldü.

Saldırganlar, Messi için dükkanın kapısına el yazısıyla tehdit içeren bir mesaj da bıraktı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

ARJANTİN BASININDAN 'MAFYA' İDDİASI

Santa Fe eyaleti Güvenlik Bakanı Claudio Brilloni; saldırıyı gerçekleştiren kişiler hakkında herhangi bir fikir sahibi olmadıklarını dile getirirken, Arjantin basınında mafyanın Messi'nin peşine düştüğü iddia edildi.

Arjantin güvenlik bakanı Anibal Fernandez ise saldırının son 20 yıldır Rosario'da meydana gelen "tipik" bir olay olduğunu söylerken, bu yıl Arjantin'in Rosario bölgesinde yaşanan 58'inci saldırı olduğunu aktardı.

Kaynak: Haber Global TV

Lionel Messi