Messi, PSG'deki son maçında da ıslıklandı!

Lionel Messi PSG Fransa Ligue 1
Messi, PSG'deki son maçında da ıslıklandı!

Fransa Ligue 1'in son haftasındaki Clermont maçıyla PSG'ye veda eden Lionel Messi, çocuklarıyla birlikte çıktığı sahada top ayağına her geldiğinde Fransız seyirciler tarafından ıslıklandı ve yuhalandı.

Ligue 1'de 2022-2023 sezonu, 38. hafta maçlarıyla tamamlandı.

Şampiyonluğunu önceki hafta ilan eden PSG, Parc des Princes'te ağırladığı Clermont karşısında 16. dakikada Sergio Ramos ve 21. dakikada penaltıdan Kylian Mbappe'nin attığı gollerle 2-0 öne geçti.

Rakibine 24. dakikada Johan Gastien, 45+1. dakikada Mehdi Zeffane ve 63. dakikada Grejohn Kyei'nin golleriyle cevap veren Clermont, 3-2'lik galibiyete ulaştı.

Bu arada takımdan ayrılacağı açıklanan Arjantinli Lionel Messi ve İspanyol Sergio Ramos, PSG formasıyla son maçına çıktı.

Ligi 85 puanla bitiren PSG, sezonu ikinci sıradaki Lens'ın bir puan önünde noktaladı.

MESSI MAÇ BOYUNCA PROTESTO EDİLDİ

Veda maçı öncesinde sahaya çocuklarıyla birlikte çıkan Arjantinli efsane, karşılaşma boyunca taraftarlardan yoğun tepki gördü.

Topla her buluştuğunda tribünlerden ıslık ve uğultu sesleri yükselen Messi, Fransız futboluna vedasını yüzü asık şekilde yaptı.

74 MAÇTA 67 GOLLÜK KATKI SAĞLADI

Paris Saint-Germain forması altında geçirdiği 2 sezonda 74 resmi maçta görev yapan 36 yaşındaki yıldız futbolcu, takımına 67 gollük katkı (32 gol - 35 asist) sağladı.

Messi, Paris Saint-Germain kariyerinde 2 Fransa şampiyonluğu 1 de Fransa Süper Kupası şampiyonluğu kazandı.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN 2 YIL İÇİN 1.2 MİLYAR EURO'LUK TEKLİF ALDI!

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal'in Lionel Messi'ye 2 yıl için 1.2 milyar Euro'luk teklifte bulunduğu iddia edilmişti.

Kaynak: Haber Global TV

fransa ligue 1 Lionel Messi PSG