Messi'nin uçağı bomba ihbarı nedeniyle havalanamadı

Messi'nin uçağı bomba ihbarı nedeniyle havalanamadı

Copa America şampiyonluğu sonrasında özel uçağı ile İspanya'ya dönmeye hazırlanan Arjantinli süperstar Lionel Messi'nin uçağı, havalimanında bulunan bir şahsın üzerinde bomba olduğunu söylemesi üzerine havalanamadı.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Arjantin ile zafere ulaştığı Copa America'nın ardından ailesiyle birlikte İspanya'ya dönmeye hazırlanan Messi, Rosario havaalanında korku dolu anlar yaşadı.

Messi'nin özel uçağı hareket etmeye hazırlanırken, havalimanında bulunan bir şahıs, havalimanına bir valiz dolusu bomba yerleştirdiğini söyledi.

Bunun üzerine tüm uçuşlar güvenlik gerekçesiyle iptal edildi. Havalimanından yapılan açıklamada, "Sabah 11:50'de havalimanı güvenlik polisi, bir şüphe durumu nedeniyle acil durum planını devreye soktu. Bina tedbir amaçlı boşaltıldı." ifadeleri kullanıldı. Kısa bir süre sonra ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.

Barcelona ile sözleşmesi Haziran ayında sona eren ve şu an serbest statüde bulunan Arjantinli süperstarın kısa süre içinde Katalan ekibiyle yeni sözleşme imzalaması bekleniyor.

Messi'nin uçağı bomba ihbarı nedeniyle havalanamadı - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Lionel Messi Barcelona Arjantin copa america