Messi haberleriyle PSG fan token akını! 500 milyon dolarlık alım

Messi haberleriyle PSG fan token akını! 500 milyon dolarlık alım

Barcelona'dan ayrılan Messi, Paris Saint-Germain'e imza atmadan kripto para dünyasını alt üst etti. Arjantinli yıldızın olası PSG'ye transferi üzerine taraftarlar Fransız ekibinin fan token'larına akın ederek 500 milyon Dolar'lık alım gerçekleştirdi.

Lionel Messi, 17 yıllık Barcelona kariyerine son verdi. Arjantinli yıldızın Fransız temsilcisi Paris Saint-Germain'e imza atması bekleniyor. Nitekim PSG taraftarları da Fransa'da Lionel Messi'yi görebilmek için havaalanlarında nöbet tutuyor.

Arjantinli yıldız da PSG iddialarını reddetmedi ve Barcelona'ya veda ettiği basın toplantısında Ligue 1 ekibinin ihtimaller arasında olduğunu söyledi.

1 GÜNDE 500 MİLYON DOLAR

34 yaşındaki oyuncu henüz bir takıma imza atmasa da bu işten karlı çıkan PSG oldu. Yatırımcılar ve taraftarlar, Paris Saint-Germain'in kripto para birimi olan PSG tokenlere akın etti. NTV Spor'da yer alan habere göre, token'ların fiyatı 4 günde %100 değer kazanarak 21.95 Dolar'dan 44.97'ye çıktı.

PSG'nin anlaşmalı olduğu dijital para şirketi Chiliz'in CEO'su Alex Dreyfus Messi'nin Barcelona'ya vedasının ardından sadece 1 günde PSG Fan Token'ları 500 milyon Dolar'lık işlem gördüğünü açıkladı.

Kaynak: Haber Global TV

Messi PSG Paris Saint Germain Arjantin