Mert Hakan Yandaş'tan Olympiakos mesajı

Fenerbahçe UEFA
Mert Hakan Yandaş'tan Olympiakos mesajı

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun dördüncü haftasında Antwerp'i deplasmanda 3-0'la mağlup eden Fenerbahçe'de gol atma başarısı gösteren Mert Hakan Yandaş, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan tecrübeli orta saha şu ifadeleri kullandı:

"3 haftalık kötü bir süreç vardı. Camiada uzun süredir bir şampiyonluk hasreti var, kırılgan durumdayız taraftarımız haklı, onları çok üzdük. Türkiye'yi daha iyi bilen taraf olarak sorumluluk almaktan çekinmedik hafta içi, arkadaşlarımız da iyi reaksiyon verdi. İnsanları üzmeye hakkımız yok. 3 haftayı bu maçla unutturamayız ama böyle devam ederek unutturmak istiyoruz. O 3 hafta için de özür dileriz."

"GÜZEL BİR GOL OLDU"

"Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz, Fenerbahçe bulunduğu her yerde iddialı. Güzel bir galibiyet aldık, mutluyuz. İrfan'ı çok iyi tanıyorum. Topu aldığında bana oynayacağını biliyordum, ben de savunmayı oraya çektim. İdmandan sonra da çalışıyorum bu şutlara, güzel bir gol oldu."

 

"TAKIM ARKADAŞLARIM ADINA MUTLUYUM"

"Bugün Fenerbahçe kaptanı olarak sahaya çıktım, bu benim için çok çok büyük bir gurur. Layık olmak için elimden geleni yapıyorum. İnsanları bu kadar üzmeye hakkımız yok. Onlardan o 3 maç için özür diliyoruz. Bugün için de gerçekten güzel bir maçtı. Takım arkadaşlarım adına mutluyum, inşallah burada kalmaz ve devamını getiririz."

 

"GÜZEL BİR CEVAP VERMEK İSTİYORUZ"

"Olympiakos'u inşallah orada yenip başkanlarına güzel bir cevap vermek istiyoruz. Her şeyin bilincindeyiz."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe UEFA