Mert Hakan Yandaş: "Golden sonra güvenlik görevlisi bana saldırdı"

Fenerbahçe
Mert Hakan Yandaş: "Golden sonra güvenlik görevlisi bana saldırdı"

Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, bordo-mavililerin golü sonrasında bir güvenlik görevlisinin kendisine saldırdığını söyledi.

Süper Lig'de 15. haftanın dev maçında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti.

İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen mücadelenin 57. dakikasında Fenerbahçe, Miguel Crespo'nun ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

Trabzonspor, 61. dakikada Maxi Gomez ve 90+10. dakikada Trezeguet'nin attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu.

Zorlu mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, şu ifadeleri kullandı:

"İlk yarı ortada giden bir maçtı. İki takımda iyi mücadele etti. İkinci yarı her Trabzonspor maçında olduğu gibi on kişi kaldık. Hafta içi çalışmıştık aslında on kişi nasıl oynanacağına. Tebrik ederim galibiyetlerini.

Güvenlik görevlisinin işi beni korumak, bana saldırıyor gol sonrasında. Geçen sene son maç aynı şeyler. Tepki çekmeyelim, efendi gibi duralım diyoruz. Adam beni korumakla görevli, golden sonra bana hareket yapıyor. Güvenlik görevlisi geldi, saldırdı. Polis görevlisi geldi, olay sakinken geldi, saldırdı. Biz de bu vatanın evladıyız. Futbol oynuyoruz. Bir sakin olun. Başka bir şey yapmıyoruz. Herkes işini yapsın."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Mert Hakan Yandaş Trabzonspor Trabzonspor Fenerbahçe maçı