Mert Hakan Yandaş: "Biz burada oluruz olmayız önemli değil, Fenerbahçe her zaman baki"

Fenerbahçe

Kupa zaferi sonrası Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun sorularını yanıtlayan Mert Hakan Yandaş, "Biz burada oluruz olmayız önemli değil, Fenerbahçe her zaman baki" dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun sorularına şu yanıtları verdi:

"Bizim için zor bir süreçti. Sezon sonu kötü bitince kupanın önemi daha da arttı. Umarım bu kupa bir başlangıç olur ve devamı gelir. Çok şükür kupa kazanmak nasip oldu.

Çok sert biz sezon oldu. 363 gün sürdü. Ülkemiz adına yaşanan doğal afet hepimizi yıprattı. Zor bir süreçti. Lig için çok üzgünüz. Taraftarımıza bir borcumuz vardı ve kupa finaline bu motivasyonla hazırlandık. Umarım biraz da olsa kendimizi affettirmişizdir. Fenerbahçe bulunduğu her yerde kupaya taliptir. Seneye ligi de kazanmak istiyoruz. Saha dışında yaşadığımız utanç verici şeyler de oldu. Hep birlikte kalırsak kazanırız. Biz burada oluruz olmayız önemli değil, Fenerbahçe her zaman baki.

Fenerbahçe için mücadele ediyoruz. Kalıp kalmayacağımıza karar veren merciler belli. Bazı söylemler oluyor 'Yaranmaya çalışmak için bazı hareketlerde bulunuyor' diye. Ben bulunduğum her camiaya aidiyet hissederim. Kimseye yaranmaya çalışmam. Buraya kök salmaya da gelmedim. Biz taraftarımızla birlikte kalmaya çalışalım. Camia adına üzgünüz, acıyı hissediyoruz. Tabii ki taraftarımız daha fazla hissediyor. Dışarıdan gelenlere kalkan oluşturmamız gerekiyor. Zaten camia bir sürü şeyle uğraşıyor bir de kendimizle uğraşmayalım. Fenerbahçe her zaman var olacak, büyüklüğünde hiçbir şey kaybetmeden yaşamaya devam edecek. Önemli olan camia olarak birlikte kalmak, o zaman her şeyi başarırız. "

 

Kaynak: Haber Global TV

Mert Hakan Yandaş fenerbahçe Kontra sercan hamzaoğlu