Berisha'yı eski hocası Premier Lig'e istiyor

Fenerbahçe transfer haberleri Transfer
Berisha'yı eski hocası Premier Lig'e istiyor

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği Mergim Berisha için Premier Lig'de Leeds United'ı çalıştıran eski hocası Jesse Marsch istiyor.

SERCAN HAMZAOĞLU - HABER GLOBAL - Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği Mergim Berisha'yı Premier Lig'de Leeds United'ı çalıştıran eski hocası Jesse Marsch istiyor.

Almanya'da Stuttgart'la transfer görüşmeleri yapan ve daha sonra İstanbul'da takıma katılan Berisha için, Alman kulübünün kiralama şartları kabul edilmedi. Stuttgart, oyuncu için kiralama teklifinde bulundu. Fenerbahçe ise sezon sonu zorunlu satın alma opsiyonu istedi. Taraflar bu yüzden anlaşamadı.

Leeds United da hücum hattına Alman oyuncuyu katmak istiyor. İngiliz ekibinin teknik direktörü Marsch'la Berisha, Salzburg'da birlikte çalıştı. Oyuncuyu yakından tanıyan ABD'li teknik adamın isteği doğrultusunda da İngilizler sarı-lacivertlilerle temasa geçti.

Kulüpler arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Kaynak: Haber Global TV

Mergim Berisha Jorge Jesus fenerbahçe Leeds United Fenerbahçe haberleri son dakika transfer haberleri son dakika fenerbahçe transfer haberleri sercan hamzaoğlu