Menajeri açıkladı: Papiss Cisse, Beşiktaş'a doğru

Menajeri açıkladı: Papiss Cisse, Beşiktaş'a doğru

Yeni sezonda kadrosuna bir santrfor takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'ın Alanyaspor'un gol krallığı yarışında zirvede yer alan Senegalli golcüsü Papiss Cisse'nin transferinde sona yaklaştığı belirtildi.

Alanyaspor'un Senegalli santrforu Papiss Cisse, yeni sezonda Beşiktaş forması giymeye çok yakın.

 

35 yaşındaki golcü oyuncunun menajeri Sedat Atmaca, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ya Beşiktaş ya da başka bir yer olacak. Birkaç güne açıklanacaktır. Beşiktaş'la yaptığımız görüşme olumlu geçti, rakamlarda anlaşmaya çalışıyoruz. Sözleşme 1+1 olacak ancak maaş konusu netleşmedi. Cisse, Beşiktaş'a çok olumlu bakıyor ve orada oynamak istiyor. Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte herkes oynamak ister. Görüşmelerimiz devam ediyor." dedi.

 

"BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNİ COŞTURACAKTIR"

 

Atmaca, Cisse'nin geleceğinin birkaç gün içinde netleşmesini beklediklerini ifade ederek, "İnşallah bu ligi gol kralı olarak bitirir. Yaşı konusunda soru işaretleri olabilir ancak bence onun biyolojik yaşı 20. Kupa finalinde de oynayacak ve 'İnşallah kupayı kaldıracağız' diyor. Cisse, büyük bir takımda daha verimli olacaktır. 2 sezondur kalitesini gösteriyor. Beşiktaş tribünlerini coşturacaktır. Birkaç güne bu işin kesinleşmesini bekliyoruz. Sezon bitmeden önce imzalar atılmıyor. Şu anda Alanyaspor'un sözleşmeli oyuncusu. Alanyaspor'u çok seviyor. Alanya'da güzel bir macerası oldu" ifadesini kullandı.

 

Papiss Cisse bu sezon Süper Lig'de 29 maçta 22 gol, Türkiye Kupası'nda 5 maçta 4 gol olmak üzere; Alanyaspor formasıyla çıktığı 34 maçta 26 gol kaydetti.

 

Radyospor

Papiss Cisse Beşiktaş Alanyaspor Beşiktaş transfer haberleri