Melih Mahmutoğlu ve Volkan Demirel'in Ege'de Yunan askerleriyle karşı karşıya geldiği an

Spor haberleri Fenerbahçe Fenerbahçe Beko
Melih Mahmutoğlu ve Volkan Demirel'in Ege'de Yunan askerleriyle karşı karşıya geldiği an

Haber Global'de Ecem Dinçkal'ın sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Beko'nun kaptanı Melih Mahmutoğlu, Volkan Demirel'le birlikte Ege kıyılarında Yunan polisiyle karşı karşıya kaldıkları anları anlattı.

HABER GLOBAL - ECEM DİNÇKAL

Fenerbahçe Beko’nun kaptanı Melih Mahmutoğlu, Haber Global Muhabiri Ecem Dinçkal'a röportaj verdi.

Mahmutoğlu, "Fenerbahçe her zaman şampiyonluk için yola çıkıyor. Lider bitirmek çok önemliydi. Ev sahibi avantajını kazanmak için. Taraftarıyla daha iyi oynayan bir takımız. 1. bitirdik ev sahibi avantajını kazandık" dedi.

"KEMİK KADRO İLE OYNAMAK BÜYÜK AVANTAJ SAĞLIYOR"

Mahmutoğlu, şöyle devam etti:

“Takım zamanla birbirini tanır. Yeni gelen arkadaşların zamana ihtiyacı var O yüzden hem takım arkadaşlarımızla hem hocayla daha çok vakit geçirdikçe başarı daha güzel ve çabuk oluyor. Aynı takımla devam edince de Euroleague şampiyonluğu gelmişti.”

Melih Mahmutoğlu 2021-2022 Euroleague sezonu hakkında da açıklamalarda bulundu.

“Euroleague’i istediğimiz gibi bitiremedik. Bunun başka nedenlerden kaynakladığını düşünüyorum. 3 galibiyetimiz elimizden alındı. Burada bir haksızlık var kesinlikle. Ben bunu hayatım boyunca unutmayacağım. İyi bir durumdaydık. Play-off’a kalacağımıza emindik. Anadolu Efes’in üstündeydik. Ama 3 galibiyetimiz silinince... Tartışılacak bir yanı yok. Çok kötü bir karar. Avantajlıydık. 6 maç kalıyordu 3 maç evimizdeydi.”

Melih Mahmutoğlu, Fenerbahçe’nin eski koçlarından Obradovic’in hayatında özel bir yeri olduğunu ve düğününde nikah şahitliği yaptığını dile getirdi ve ekledi:

“Obradovic gibi birinden sonra gelip Fenerbahçe’de başarılı olmak kolay değil. Her şey zamanla oluyor. Obradovic Fenerbahçe’ye 7-8 sene emek verdi.”

VOLKAN DEMİREL'LE ANISI

Kaptan Mahmutoğlu, Volkan Demirel ile trajikomik anısını paylaştı.

“Tekneyle Bodrum’a hareket ettik. Geceydi ve çok karanlıktı. Bir anda Yunan açıklarına yaklaştık. Yunan askerleri ve sahil güvenlik bir anda ışıklarını yaktı. Eşlerimiz aşağıda uyuyordu. Biz yukardaydık. Bir anda korktuk ve panikledik. Volkan abi hemen telsizi elinde aldı. “Fenerbahce, captain, football team” (Fenerbahçe Futbol Takımı’nın kaptanıyım) dedi. Yunan askerleri beni de gördü. Bana da “three point” (3 sayılık basket) diyorlardı. Çekindik ama atlattık sorunsuz şekilde.

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı Kaptanı Melih Mahmutoğlu, Sarı-Lacivert formayla oynadığı en anlamlı maçını ve aktif basketbol kariyerini sonlandırdıktan sonra ne yapmak istediğini de Haber Global’e anlattı:

“Euroleague kupasını kaldırdığımız maç benim için en özel maçtı. Kariyerimi sonlandırdıktan sonra Fenerbahçe camiasında ve sporun içinde olmak istiyorum. Fenerbahçe ne görev verirse yaparım.”

Kaynak: Haber Global TV

Melih Mahmutoğlu Volkan Demirel Yunan askerleri fenerbahçe beko