Mehmet Büyükekşi: "Herhalde 8 grup içerisinde en zor grup çıktı"

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
Mehmet Büyükekşi: "Herhalde 8 grup içerisinde en zor grup çıktı"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarında Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile eşleşmesini, "Herhalde 8 grup içerisinde en zor grup çıktı" sözleriyle değerlendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile eşleşmesini değerlendirdi.

Galatasaray'ın en zor kuralardan birini çektiğini belirten Büyükekşi, "Herhalde 8 grup içerisinde en zor grup çıktı. Hayırlı uğurlu olsun. Önemli olan Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Futbolun her geçen gün değeri artıyor. Sıralamada da 9. duruma geldik ülke puanında. Maçlar başlayınca, Galatasaray'dan kendi sahasındaki maçlarda başarı bekliyoruz." dedi.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un da başarılı sonuçlar almasını dilediklerini söyleyen Büyükekşi, "Avrupa'da başarılı olmak ve ülke puanına katkıda bulunması 4 takımın da çok değerli. Şu anda Avrupa Ligi'nde takımımız yok, gelecek yıl o da olacak inşallah. 2028 ve 2032 yıllarında Avrupa Şampiyonası düzenlemek için aday ülkeyiz. O açıdan da önemli. Böyle bir turnuvayı evinde düzenleyecek olan ülkenin başarılı olması lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

TFF Mehmet Büyükekşi Galatasaray Şampiyonlar Ligi