Aykut Kocaman'ın istifası kabul edildi

Süper Lig
Aykut Kocaman'ın istifası kabul edildi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın istifası kulüp yönetimi tarafından kabul edildi.

Başakşehir kulübünden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Süper Lig’in 8. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük’e mağlup olduğumuz maçın ardından teknik direktörümüz Aykut Kocaman, Yönetim Kurulumuza istifasını sundu. Yönetim Kurulumuzun yapmış olduğu değerlendirme sonrasında Aykut Kocaman’ın istifası kabul edilmiştir.

İlgili Haber:Başakşehir'de istifa eden Aykut Kocaman'ın yerine Emre Belözoğlu iddiası!
Türk futbolunun en değerli teknik adamlarından biri olan Aykut Kocaman, geçen sezon zor zamanda takımımızın başına geçerek önemli bir sorumluluk üstlenmişti.

Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz Aykut Kocaman’a bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

Aykut Kocaman ne demişti?

Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Karagümrük'e 3-1 kaybedilen maçın ardından yönetime istifasını sunacağını açıklamıştı.

Kötü durumda olduklarını söyleyen Kocaman, "8 maç, 6 mağlubiyet, 2 galibiyet. Kabul edilebilir değil, bunun bir bedeli olacak. Yönetime istifamı sunacağım. Ne ben, ne kulüp bu durumu hak etmiyor. Sonuçlar ne olursa olsun gidişatı hep kontrol etmeye çalıştım. Ancak kendi adıma en doğru karar bu" ifadelerini kullanmıştı.

Maç ile ilgili de değerlendirme yapan tecrübeli hoca, "Mağlubiyet istenmeyen bir durum. Bugünkü mağlubiyet kabul edilebilir değil. Karagümrük bizimle oynadı. Özellikle ilk yarıda A'dan Z'ye oyunun hakimiydiler, tebrik ediyorum hocayı ve tüm takımı. Oyunu doğru şekilde oynadılar. Karagümrük'ün zaaflarına odaklandık ama gerçekten görüntü olarak acemi göründük. Bunları değerlendiren bir Karagümrük vardı. 2. yarıda çırpınışımız bir şeyi değiştirecek gibi gözükmüyordu. Fazla bir şey konuşmanın pek anlamı yok" demişti.

 

 

 

Aykut Kocaman istifa spor Başakşehir Medipol Başakşehir Süper Lig