Mecnun Otyakmaz: Rıza Çalımbay'a söz verdim

Sivasspor

Galatasaray’ı 1-0 mağlup eden DG Sivasspor’da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, maç sonu adı Beşiktaş ile anılan teknik direktörleri Rıza Çalımbay hakkında konuştu. Otyakmaz, “Rıza hoca için Beşiktaş'ın çok özel olduğunu biliyorum. Öyle bir fırsat gelirse ben kendisine yardımcı olma sözü verdim" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray’ı konuk eden ve sahadan 1-0- galibiyetle ayrılan Sivasspor’da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, maçın ardından stadyum çıkışında gazetecilerin soruları yanıtladı.

Otyakmaz, “Son haftalarda kazanıyorduk. Futbol oynayarak kazanıyorduk. Bugün de iç sahada olmanın avantajını değerlendirmek istedik. Çok şükür takımımızın vermiş olduğu mücadeleyle hak ettiğimiz bir galibiyeti aldık. Taraftarımıza armağan ediyoruz. Gol pozisyonu çok seri gelişti. Burak Başkan ve yönetim kuruluyla beraberdik. Acaba ayıp ettik diye mi düşündüm” dedi.

“Çok şükür yine geçen seneki gibi”

Otyakmaz, geçen seneki gibi bir seri yakaladıklarını söyleyerek, “Çok şükür yine geçen seneki gibi maçların yoğunluğu ve sakatlıklardan kurtulunca takımımız kendi kimliğine bürünüyor ve sonuç almaya başlıyoruz. İnşallah geçen seneki gibi yenilmezlik serimiz devam eder” ifadesini kullandı.

“Memleketinin takımını bırakıp gideceğini de sanmıyorum”

Beşiktaş ile adı anılan teknik direktör Rıza Çalımbay hakkında da konuşan Otyakmaz, “Beşiktaş'a giderse serbest kalır' diye bir mukavele yok. Ama Rıza hoca için Beşiktaş'ın çok özel olduğunu biliyorum. Öyle bir fırsat gelirse ben kendisine yardımcı olma sözü verdim. Yazılı bir şey yok ama bizim sözümüz söz. Ama böyle şartlarda da kendi memleketinin takımını bırakıp gideceğini de sanmıyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: İHA

Sivasspor