Mbaye Diagne'den taraftara mesaj

Galatasaray
Mbaye Diagne'den taraftara mesaj

Takımdan ayrılması gündemde olan ancak sezona 3 maçta 2 golle başlayan Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını West Bromwich'de kiralık olarak geçiren ve yaz transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen isimlerin başında gelen Mbaye Diagne'den Galatasaray taraftarına mesaj var.

Sezona 3 maçta 2 golle başlayan Senegalli golcü, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Bana saygı gösterin, bana değer verin, beni sevin; size her şeyimi vereceğim. Bu mesajım herkes için geçerli. Ben gerçek bir adamım, eğer bugün buradaysam oluşturduğum kredi sayesindedir" ifadeleriyle sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi.

2018/19 sezonunun devre arasında 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Kasımpaşa'dan transfer edilen Diagne, geçen 2.5 yıllık süreçte Galatasaray formasıyla 42 maça çıktı ve 24 gol attı.

Galatasaray'la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Diagne, sarı-kırmızılı takımdan senelik 2.4 milyon Euro garanti ücret kazanıyor.

Mbaye Diagne'den taraftara mesaj - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Mbaye Diagne Galatasaray