Mbappe'nin annesi ev bakmaya geldi!

HaberGlobal.com.tr
Real Madrid Kylian Mbappe transfer haberleri PSG İspanya
Mbappe'nin annesi ev bakmaya geldi!
Fotoğraf: DepoPhotos

Yeni sezonun en büyük transferinin adı henüz konulmadı ama herkes biliyor ki Kylian Mbappe, 2024-25 sezonunda Real Madrid'in formasını giyecek.

Her gün bu rüya gibi transferi doğrulayan yeni bir gelişme oluyor. Relevo, Mbappe'nin annesi ve menajeri Fayza Lamari'yi Madrid'de görüntüledi.

Fayza Lamari, İspanya'nın başkentine bir ekiple birlikte geldi. İddialar Mbappe'nin annesinin Madrid şehrinde lojistik bazı görüşmeler yaptığını gösteriyor.

Lamari'nin bu tarihi şehirde ev baktığı ve güvenlik açısından en uygun barınma bölgesini seçmeye çalıştığı öğrenildi. Real Madrid'in antrenman tesisi Valdebebas'a 5 dakika uzaklıktaki La Moraleja üzerine yoğunlaştığı öğrenildi.

ENDRICK DE EV BAKIYOR

Öte yandan temmuz ayında takıma katılacak Endrick de Madrid'de ev bakıyor. Bu oyuncu da La Moraleja ya da La Finca bölgelerinden birinde ev tutacak. Geçen yaz takıma katılan Jude Bellingham'ın tercihi Valdemarin olmuştu.

MBAPPE, ELYSEE SARAYI'NDA KİMLERLE YEMEK YEDİ?

Geçen salı günü Paris Olimpiyat Oyunları'nın tanıtımı için yapılan etkinlik kapsamında Elysee Sarayı'na giden Mbappe, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Katar Emiri Temim bin Hamed es-Sani, PSG Başkanı Al-Khelaifi, Ligue 1 Başkanı Vicente Labrune, Bein CEO'su Youcef Al-Obaidly gibi isimlerle birlikte akşam yemeği yedi.