Fenerbahçe, Maxi Gomez'e kavuşuyor

Fenerbahçe İspanya La Liga
Fenerbahçe, Maxi Gomez'e kavuşuyor

Fenerbahçe, transferi için uzun süredir uğraş verdiği Uruguaylı forvet oyuncusu Maxi Gomez için Valencia ile anlaşma noktasına geldi.

Super Deporte'nin özel haberine göre; Sarı-lacivertliler, Maxi Gomez'in transferi için Valencia'ya 6 milyon Euro bonservis ve bonusların yanı sıra sonraki satıştan da yüzde 25 pay teklif etti.

İki kulübün anlaşmaya çok yakın olduğu ve artık son görüşmelerin yapıldığı belirtilirken, Uruguaylı golcünün 1-2 gün içinde Türkiye'ye doğru yola çıkması bekleniyor.

Valencia, Maxi Gomez'den doğacak boşluğu Edinson Cavani ile doldurmayı planlıyor.

MAXI GOMEZ'İN KARİYERİ

Futbola ülkesinin Defensor Sporting takımında başlayan ve 2017 yazında 4.3 milyon Euro karşılığında Celta Vigo'ya transfer olan 26 yaşındaki Uruguaylı golcü, İspanyol ekibinde geçirdiği iki sezonda 75 maça çıktı ve 31 gol - 10 asistlik performansla dikkatleri üzerine çekti.

2019 yazında 14.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında bir başka İspanya La Liga ekibi Valencia'ya transfer olan Maxi Gomez, Valencia'da geçirdiği 3 sezonda 106 maça çıktı ve 22 gol - 12 asist üretti.

Uruguaylı golcü bu sezon ise 2 maçta sonradan oyuna girdi ancak sahada kaldığı 89 dakikada takımına gol katkısı sağlayamadı.

 

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Maxi Gomez Valencia Fenerbahçe transfer haberleri