Mavys Alvarez'den Maradona hakkında şoke eden iddialar: Beni seks kölesi olarak kullandı, uyuşturucuya alıştırdı, hapsetti

Küba
Mavys Alvarez'den Maradona hakkında şoke eden iddialar: Beni seks kölesi olarak kullandı, uyuşturucuya alıştırdı, hapsetti

Geçen yıl kasım ayında hayatını kaybeden efsanevi Arjantinli futbolcu Diego Armando Maradona, 2000-2001 yılları arasında 16 yaşındaki Kübalı bir kıza yönelik taciz, istismar ve işkenceyle suçlanıyor.

O dönem 16 yaşında olan Kübalı Mavys Alvarez, 2000-2001 yılları arasında Arjantinli oyuncun cinsel istismarına uğradığı iddiasında bulundu.

Alvarez'in avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulunarak Maradona'nın kendisini 'seks kölesi' olarak kullandığını, uyuşturucu verdiğini ve iradesi dışında estetik ameliyat olmaya zorladığını öne sürüyor.

Genç kız ayrıca Arjantin'e yaptıkları bir gezide Maradona tarafından esir tutulduğunu, ayrılmak istediğinde buna izin verilmediğini savunuyor.

Maradona'nın kendisinden vazgeçmesinden sonra bir şekilde uyuşturucudan kurtulduğunu ancak alkole sığındığını ifade eden Alvarez, kadınlarla bir seks partisine katılmayı reddettiği için Maradona tarafından terk edildiğini belirtiyor.

Mavys Alvarez'den Maradona hakkında şoke eden iddialar: Beni seks kölesi olarak kullandı, uyuşturucuya alıştırdı, hapsetti - Resim : 1

Latin Amerika'da ses getiren davada, Mavys Alvarez'in para için yalan söylediğini savunanlar da var. Gazeteci Diego Brancatelli, kadının iyi niyetli olmadığını ve neden 20 yıl beklediğini sordu. Genç kızın avukatı Gaston Marano ise Alvarez'in Fidel Castro ve Maradona'dan korktuğunu bu yüzden konuşmak için ikisinin de ölmesini beklediğini söyledi.

Brancatelli ise "Maradona yaşıyor olsaydı bu iddialar ortaya atılmazdı. Eğer Alvarez bundan mali bir çıkar elde etme amacında değilse tazminattan feragat ettiğine dair yazılı bir açıklama yapmalı" dedi.

Maradona geçen yılın 25 Kasım günü hayatını kaybetmişti. Otopsi sonucu 1 ay sonra yayınlanan ünlü oyuncunun "akut kronik kalp yetmezliğine bağlı akut pulmoner ödem" nedeniyle öldüğü açıklanmıştı. Maradona'nın vüudunda alkol ve uyuşturucu izine rastlanmamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Diego Armando Maradona cinsel istismar iddiası Arjantin Küba