Mauro Icardi, Wanda Nara ile River Plate antrenman tesislerinde ortaya çıktı, nedeni sonradan anlaşıldı

Mauro Icardi Wanda Nara River Plate Arjantin Magazin Haberleri
Mauro Icardi, Wanda Nara ile River Plate antrenman tesislerinde ortaya çıktı, nedeni sonradan anlaşıldı

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, milli arada soluğu Arjantin'de aldı. Ülkesinden yaptığı paylaşımlarla 'River' dedikodularına yol açan futbolcu bu kez de River Plate'in antrenman tesislerinde ortaya çıktı.

Mauro Icardi'nin River Plate antenman merkezinde görüntüleri Arjantin basınının gündeminde. Elde edilen bilgiye göre Icardi, Wanda Nara'nın Maxi Lopez'den olan oğlu Valentino Lopez'in tesislerde oynanan maçını izlemeye geldi.

Icardi burada bazı futbolcularla fotoğraf çektirdi. Hatta Wanda Nara ile fotoğraf çekilmek isteyen çocukların resimlerini çeken de o oldu. Son günlerde River'ın Monumental Stadı'ndan fotoğraflar paylaşan Icardi 'Neler oluyor?" dedirtmişti.

Ancak Arjantinli futbolcunun River Plate'le neden bu kadar çok ilgilendiği de ortaya çıkmış oldu. River ile Racing genç takımları arasındaki maçta Maxi Lopez'in stoper olan oğlunun yanı sıra Martin Demichelis'in forvet olan oğlu Bastian da oynadı.

Restoranda bir kez daha görüntülendiler

Bir süre sonra Mauro Icardi ve Wanda Nara, bir restoranda görüntülendi. Valentino Lopez'in de dahil olduğu görüntülerde öğle yemeği yediler. Arjantin basını bu görüntülerin çift arasında bir uzlaşmayı işaret ettiğini iddia etti.