Mauro Icardi: "Tarih yazabiliriz, ölümüne oynamamız gerekiyor"

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Mauro Icardi
Mauro Icardi: "Tarih yazabiliriz, ölümüne oynamamız gerekiyor"
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Devler Ligi'ndeki Kopenhag maçı öncesinde yaptığı açıklamada çok kritik bir maça çıkacaklarını vurguladı ve ölümüne oynamaları gerektiğini söyledi.

Galatasaray'ın golcü ismi Mauro Icardi, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 6. haftasında deplasmanda Kopenhag ile yapacakları maçın öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Arjantinli yıldız, Danimarka temsilcisiyle çok önemli bir maç yapacaklarını ve ölümüne oynamaları gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:

"BURADA TARİH YAZABİLİRİZ"

"Hocamızın söylediği gibi burada bir tarih yazabiliriz. Bu takımın potansiyelini biliyoruz. Takımımızda istediğimiz her şey var, önceki maçlarda da bunu gördünüz.

Potansiyelimizin farkındayız. Takımımızın ne seviyede olduğunu Şampiyonlar Ligi'nde gösteriyoruz. Evde de oynasak, deplasmanda da oynasak karşımıza gelen herkes ile mücadele edebiliyoruz. Yarın da yapmamız gereken bu. Bu çok önemli bir maç, ölümüne oynamamız gerekiyor.

"HAKEM ORSATO İLE SORUNUM YOK"

Hakem Daniele Orsato ile kişisel bir sorunum yok. Çok uzun yıllar öncesinden tanıyorum, kaptan olarak bir ilişki kurmuştum onunla İtalya'da. Aramız iyi bile diyebilirim. Basında bu tarz şeyler gördüm ama maçta anlık gelişen bir olay olduğunu hatırlıyorum. Daniele Orsato ile ilgili kötü bir anım yok. Böyle bir maçta görev alması onun ne kadar önemli bir hakem olduğunun göstergesi.

Futbol 11'e 11 oynanıyor. Rakibimiz iyi bir takım. Hepimizin bildiği gibi enjeksiyon ile oynuyorum. Bileğimde bir problem var ama bu demek değil ki yarın yüzde 100 ile oynamayacağım."

Kaynak: Haber Global TV