Mauro Icardi: "Sonra dedim iyi ki Galatatasaraylıyım"

Mauro Icardi Galatasaray Antalyaspor Süper Lig
Mauro Icardi: "Sonra dedim iyi ki Galatatasaraylıyım"
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 yendikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Şahsi olarak benim adıma gollerim çok önemli. Bir proje var ve kazanmak çok önemli. Bunun için de gol atmak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasararay'ın deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 yendiği karşılaşmada takımının 2. golünü atan Mauro Icardi maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Arjantinli golcü, "İlk yarı daha iyi işler yapabilirdik. İkinci yarıya çok enerjik başladık. Çok motiveydik ve kazanmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Süper Lig tarihinde 30 gole en hızlı ulaşan oyuncu rekorunu kırdığının hatırlatılması üzerine Icardi, "Şahsi olarak benim adıma gollerim çok önemli. Geçen sene de şampiyonluğa gollerimle katkıda bulundum. Bir proje var ve kazanmak çok önemli. Bunun için de gol atmak gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Mauro Icardi maçtan sonra sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, 'Sonra dedim ki iyi ki Galatasaraylıyım' notunu düştü.

Mauro Icardi: "Sonra dedim iyi ki Galatatasaraylıyım" - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Mauro Icardi Mauro Icardi Haberleri