Mauro Icardi, Galatasaray'ı galibiyete taşıdı

HABER MERKEZİ
Süper Lig Galatasaray Hatayspor
Mauro Icardi, Galatasaray'ı galibiyete taşıdı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında konuk ettiği Hatayspor'u Mauro Icardi'nin golüyle 1-0 mağlup etti ve ligde üst üste 12. galibiyetini aldı.

Süper Lig'in 31. haftasında şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Galatasaray ile Hatayspor karşı karşıya geldi.

RAMS Park'ta oynanan mücadeleye etkili başlayan taraf Hatayspor olsa da golü bulan taraf Galatasaray oldu.

Sarı-kırmızılılar, 12. dakikada Mauro Icardi'nin attığı kafa golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısında her iki ekip de gol için bastırsa da ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ise Hatayspor 58. dakikada Carlos Strandberg ile skoru 1-1'e getirse de bu gol geçerlilik kazanmadı. İsveçli futbolcunun attığı gol VAR'da yapılan incelemenin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Galatasaray 1-0'lık skorla sahadan galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Ligde üst üste 12. galibiyetini alan Galatasaray bu sonuçla puanını 84 yaptı ve maç fazlasıyla Fenerbahçe ile olan puan farkını 5'e çıkardı. 33 puanda kalan Hatayspor ise 15. basamakta kaldı.

Ligin 32. haftasında Galatasaray deplasmanda Hatayspor ile mücadele edecek, Hatayspor ise evinde İstanbulspor'u konuk edecek.