Mattia Croci-Torti: "Cesaretle oynadık, galibiyete uzandık"

Beşiktaş Konferans Ligi
Mattia Croci-Torti: "Cesaretle oynadık, galibiyete uzandık"
FOTOĞRAF: AA

Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, Beşiktaş karşılaşmasının ardından yaptıkları açıklamada cesaretle oynayarak galibiyete uzandıklarını ve istediklerini yaptıklarını söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında İsviçre temsilcisi Lugano, deplasmanda Beşiktaş’ı 3-2 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, “Beşiktaş çok saygı duyduğumuz bir takım. Oyunda da bir takım düşüncelerim vardı. Futbolcularıma son 30 dakikaya kadar beklemelerini ve son 30 dakikada bir şeyler değişebileceğini söyledim. Birçok maçta da bunu görmüştüm. Onlara tembihlemiştim. Onlar da benim dediklerimi yaptılar” ifadelerini kullandı.

"RİSKLİ DEĞİŞİKLİKLER YAPTIM"

Karşılaşmadaki en önemli kozlarının cesaret olduğunu belirten Croci-Torti, “İlk dakikadan itibaren en önemli kozumuz cesaretle oynamaktı. Cesaretle oynadık ve istediklerimizi yaptık. En büyük taktik cesaretle oynamak ve vakit kaybetmeden son ana kadar mücadele etmek. İlk yarıda pozisyonlar bulduk ama gol atamadık. İkici yarı daha belirgin oyuna dahil olduk. Özellikle kırmızı karttan sonra riskli değişiklikler yaptım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Beşiktaş-Lugano Maçı Şenol Güneş Beşiktaş Beşiktaş haberleri Beşiktaş Lugano