Matheus Saldanha transferinde Fenerbahçe'ye rakip çıktı

Fenerbahçe Transfer İtalya Serie A
Matheus Saldanha transferinde Fenerbahçe'ye rakip çıktı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği belirtilen Brezilyalı hücum oyuncusu Matheus Saldanha için İtalya Serie A ve La Liga ekiplerinin de devrede olduğu iddia edildi.

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i kadrosuna katarak devre arası transfer döneminde oldukça hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'nin Partizan forması giyen Matheus Saldanha ile ilgilendiği iddia edilmişti.

İtalyan basınında yer alan haberlerde Saldanha ile ilgilenen tek takımın Fenerbahçe olmadığı ve Sevilla ile Torino'nun da golcü oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

İtalyan basınından Tuttomercato'da yer alan habere göre; İtalya Serie A ekiplerinden Torino'nun Matheus Saldanha'ya olan ilgisi bitmiyor.

Torino ve Sevilla'nın ilgilediği Brezilyalı futbolcu için Fenerbahçe'nin devreye girdiği ve 6 milyon euro'luk teklifi Partizan'a ilettiği belirtildi.

Haberde, Matheus Saldanha'nın Partizan'da gösterdiği performansla kalitesini ortaya koyduğu ve sadece gol atmakta değil yaptığı asistlerle takımın da skor üretmesine yardımcı olduğu yorumu yapıldı. Oyuncunun potansiyelini gösterdiği fakat daha rekabetçi ligler ve turnuvalarda da kendisi ispat etmesi gerektiği ifade edildi.

Torino'nun transferden vazgeçmediği ve önümüzdeki günlerde görüşmelerini sürdüreceği de iddia edildi.

24 yaşındaki futbolcu bu sezon Partizan formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 24 karşılaşmada 15 gol - 5 asistlik performans ortaya koydu.