Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız'ın yerini değiştiriyor

Kenan Yıldız Juventus Transfer
Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız'ın yerini değiştiriyor
FOTOĞRAF: Reuters

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'nin milli futbolcu Kenan Yıldız'ın oynadığı pozisyonu değiştirerek ona farklı bir görev vermek istediği ve genç oyuncuyu adeta yeni bir transfer olarak kullanmak istediği belirtildi.

Transfer bekleyen Juventus taraftarına Massimiliano Allegri'nin bir sürprizi var: Kenan Yıldız.

Juventus'un 2024 transferi Kenan Yıldız olabilir. Ocak transfer döneminde taraftar Juve'den yeni bir transfer bekliyor. Ancak ortalıkta dolaşan isimlerin transferi zor görünüyor. Bu yüzden Allegri Kenan Yıldız'ı yeni bir transfer gibi takımın eksik kaldığı o bölgede kullanmayı planlıyor.

Federico Chiesa'nın dönüşünün ardından Kenan Yıldız'ın ilk 11'de kalmaya devam edip etmeyeceği henüz belli değil. Ancak milli futbolcu oynadığı iki maçta da taraftarı büyülemeyi başardı. Kupada oynanacak Salernitana maçı bu yüzden önem taşıyor.

Kimileri Allegri'nin bu maçta Chiesa, Kenan Yıldız ve Vlahovic'le 3'lü forvetle sahaya çıkacağını öne sürerken bir başka görüş ise Kenan Yıldız'ın sahaya başka bir pozisyonda çıkacağı yönünde.

"KENAN'A OYNAMASI İÇİN DAKİKALAR SUNMAK İSTİYOR"

Çok yönlü bir oyuncu olan Kenan'ın gelişimini sürdürebilmesi için oynaması gerektiği konusunda herkes hemfikir. Ancak hücumda bu kadar kalabalık varken bu kolay olmayacak.

Bunun farkında olan Allegri, La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Kenan için orta sahada bir rol düşünüyor. Böylece Pogba ve Fagioli'nin eksikliğini para harcamadan kapatmak hem de Kenan'a oynaması için dakikalar sunmak istiyor.