Marcelo, Lyon taraftarının çirkin saldırısını değerlendirdi

Dün akşam Şampiyonlar Ligi maçının sonrasında kendi sahasında, kendi taraftarı tarafından çirkin bir saldırıya maruz kalan Marcelo Guedes, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Haber Global'e konuşan Brezilyalı oyuncu Kulübü Lyon'la arasında hiçbir problem olmadığının altını çizerken yaşanan olayı ise 'ırkçılık' olarak değerlendirdi. Marcelo,"futbol maalesef ırkçı ve hoşgörüsüz insanlarla kötü hale geliyor" dedi. 

BEŞİKTAŞ'IN ESKİ FUTBOLCUSU MARCELO'YA ÇİRKİN SALDIRI

"Virage Nord" adıyla bilinen taraftar grubu üyeleri Brezilyalı oyuncuya ve eşine uzun zamandır sosyal medya üzerinden "Beşiktaş'a dön, burada istenmiyorsun" çağrısı yaparken, bu kızgınlıklarının nedenlerinden bir tanesinin de eski takımı Beşiktaş ile kurduğu bağ ve eşi Tatiana Guedes'le birlikte her fırsatta siyah-beyazlı kulübe verdiği destek olduğu tahmin ediliyor.

LYON TARAFTARA VE MARCELO'YA CEZA VERECEK

Bu arada Fransa medyasında çıkan haberlere göre, Lyon kulübü hem Marcelo'ya çirkin saldırıyı gerçekleştiren taraftara hem de saldırı karşısında sinirlerine hakim olamayıp taraftarla diyaloğa giren Brezilyalı oyuncuya ceza verecek.

Lyon Marcelo Guedes Beşiktaş Marcelo Beşiktaş Marcelo Lyon Marcelo Lyon taraftarları Marcelo eşek pankartı