Manuel Pellegrini'nin menajeri Juan Martinez: "10 gün içinde Fenerbahçe ile görüşeceğiz"

Manuel Pellegrini'nin menajeri Juan Martinez: "10 gün içinde Fenerbahçe ile görüşeceğiz"

Fenerbahçe'de uzun süredir devam eden teknik direktör görüşmelerinde adı öne çıkan isimlerden biri olan Manuel Pellegrini için menajerinden "10 gün içerisinde Fenerbahçe ile planlanmış bir görüşmemiz olacak" açıklaması geldi.

Manuel Pellegrini'nin menajeri Juan Martinez, Fenerbahçe ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Juan Martinez, "10 gün içerisinde Fenerbahçe ile planlanmış bir görüşmemiz olacak. Manuel Pellegrini Türkiye'yi, taraftarları ve kulübü çok beğeniyor." açıklamasını yaptı. 

Avrupa ve Asya'dan teklifler olduğunu belirten Martinez, "Çok ciddi Avrupa kulüplerinden ve Dubai'den bir teklif var. Kulüplerin adını veremem ancak İspanya'dan, Türkiye'den ve İtalya'dan isteyen var. En iyisinin ne olduğuna o kadar verecek ve bize söyleyecek." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ VAR"

Fenerbahçe'nin Pellegrini için teklif sunduğunu doğrulayan Martinez, "Fenerbahçe ile ilgili olan olay şöyle; Fenerbahçe, Manuel'in şu anda takımın başına geçmesini istedi ancak içinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle bu gerçekleşemedi. Şili'den şu anda ayrılamaz. Ayrıca Türkiye Ligi'nde 7-8 maç kaldı, böyle bir dönem için onun takımın başına geçmesi normal değil." şeklinde konuştu.

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde yeni teknik direktör konusunda yaptığı açıklamada, "Hoca konusu çok gündeme geldi, çok tenkit edenler oldu. Biz gerek yabancı, gerek yerli hocalar üzerinde çalıştık, görüşmeler yaptık. Bir hocayı çok arzuladık, takımı iyi inceledi ama EURO 20'nin ertelenmesi nedeniyle, neredeyse sonuçlandıracağımız görüşmeleri sonlandırmak zorunda kaldık. Arzum, 8 haftalık sürede hocanın gelmesi ve planlama yapması ama geldiğimiz noktada aklımıza yatan hoca profili sezon sonuna gelebiliyor." ifadelerini kullanmıştı.

Kariyerinde daha önce Villarreal, Real Madrid , Malaga, Manchester City , Hebei China ve West Ham United 'ı çalıştıran 67 yaşındaki Şilili teknik adam, Aralık ayından bu yana kulüp çalıştırmıyor. 

Sporx

Manuel Pellegrini fenerbahçe Fenerbahçe yeni teknik direktör