Manisa'nın yeni belediye başkanı TFF 1. Lig kulübüne tesisleri terk etmesi için cumaya kadar süre verdi

DHA
Manisa
Manisa'nın yeni belediye başkanı TFF 1. Lig kulübüne tesisleri terk etmesi için cumaya kadar süre verdi

Manisa’nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ferdi Zeyrek, belediye tesislerini 500 liraya kiralayan TFF 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'ya tesisleri terk etmesi için cuma gününe kadar mühlet verdi.  

Manisa Büyükşehir Belediyesine ait sportif tesisleri kiralama usulüyle kullanan Manisa FK ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yapan Zeyrek şunları söyledi:

"Manisa FK özel bir şahsın şirketidir. Manisa Büyükşehir Belediyesi'yle herhangi bir bağı yoktur. Manisa halkında da tribünlere baktığımızda da çok büyük bir karşılığı olmadığını görüyorum ben. Ben Manisasporluyum. Manisaspor yolda oynasın ben kaldırırım da maçı izlerim. Ama Manisa FK'da böyle bir birlikteliği maalesef oluşturamadılar. Bunun da belirli sebepleri var. Şimdi Manisa Futbol Kulübü, Manisa Büyükşehir Belediyesinin tesislerini kullanıyor, büyükşehirin personelini kullanıyor. Büyükşehirin araçlarını kullanıyor. Büyükşehirin benzinini kullanıyor. Ama bunun karşılığında 500 TL gibi komik bir rakam veriyor karşılığında. Manisa Futbol Kulübü'nün A takımında hiçbir temasımız olamaz. Bir tane delikli kuruş bile Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden onlara gitmeyecek ama alt liglerinde oynayan 5 bin tane gencecik çocuğumuz daha önce de dediğim gibi emanetleri bende. Bugün Manisa FK'da oynayabilirler. Yarın Manisaspor'da veya başka bir spor kulübünün altında onlara bakacak olan onların emanetleri bende. Kimsenin ve ailelerinin hiçbir kuşkusu olmasın. Dün akşam Manisa FK'nın sahibine de ilettim. Cuma sabahı itibariyle Manisa Büyükşehir Belediye Tesisleri'nden çıkmalarını istiyoruz. Cuma sabahı itibariyle Manisa Büyükşehir Belediyesi tesislerinden çıkmalarını istiyorum"