İngiliz devinden Altay Bayındır hamlesi

Fenerbahçe Transfer
İngiliz devinden Altay Bayındır hamlesi

Kaleye takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Dominik Livakovic için girişimlerini sürdürürken, İngiltere'den Altay Bayındır'la ilgili sürpriz bir iddia geldi. Manchester United'ın Sarı-lacivertlilerin file bekçisiyle ilgilendiği ileri sürüldü.

İngiltere Premier Lig'in köklü ekibi Manchester United, yeni transferi Andre Onana'yı yedekleyebilecek bir isim arayışında.

Kırmızı-Şeytanlar'ın transfer gündemindeki ismin ise Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Altay Bayındır olduğu iddia edildi.

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre; Manchester United'ın Altay Bayındır için 5 milyon pound'luk teklif yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

Kulübün efsane isimlerinden birisi haline gelen David de Gea'yla vedalaşan, geçtiğimiz sezonu Nottingham Forest'ta kiralık geçiren Dean Henderson ve bir diğer yedek kalecisi Tom Heaton ile yollarını ayırmaya hazırlanan Manu'da kaleci krizi yaşanıyor.

Manchester ekibinin, Onana ile rekabete girebilecek bir isim aradığı ve bu pozisyon için milli kaleci Altay Bayındır'ı düşündüğü belirtildi.

Haberde Ajax'ın da 25 yaşındaki file bekçisiyle ilgilendiği ve Fenerbahçe'nin Livakovic'i kadorsuna katmak istediği için transfer izin verebileceği ifade edildi.

Manchester United'ın Altay Bayındır'a alternatif olarak Japon kaleci Zion Suzuki'yi de bulundurduğu gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Altay Bayındır Manchester United' Manchester United Altay Bayındır premier lig transfer altay bayındır transfer