Manchester United'da 2. 'Mason Greenwood' vakası

Manchester United İngiltere Premier Lig
Manchester United'da 2. 'Mason Greenwood' vakası
FOTOĞRAF: DepoPhotos

İngiltere Premier Lig'in dev ekibi Manchester United, eski kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddia edilen Brezilyalı yıldızı Antony'nin kadro dışı bırakıldığını açıkladı. İngiliz ekibinde daha önce de Mason Greenwood benzer bir olayın ardından kadro dışında kalmıştı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, Brezilyalı futbolcu Antony'nin "bir sonraki duyuruya kadar" takıma geri dönmeyeceğini açıkladı.

23 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddialarını kabul eden Manchester ekibi, internet sitesinde bir açıklama yayımladı.

Açıklamada, "Uluslararası maçlara katılmayan oyuncuların pazartesi günü antrenmanlara dönmesi gerekiyor. Ancak iddiaları ele almak için dönüşünün bir sonraki duyuruya kadar ertelenmesi konusunda Antony ile anlaşmaya varıldı" ifadeleri kullanıldı.

Antony ise konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hakkımdaki iddialar ele alınırken bir süre kadroda olmamam konusunda Manchester United ile anlaştık. Masumiyetimi yineliyorum. Doğruya ulaşmaları için polislere yardımcı olacağım. En kısa sürede dönmeyi dört gözle bekliyorum" açıklamasında bulundu.

Kırmızı-Şeytanlar'da daha önce genç yıldız Mason Greenwood da hakkında yer alan çeşitli suçlamalardan dolayı kadro dışı bırakılmış ve daha sonrasında takımdan ayrılarak Getafe'ye transfer olmuştu.

Kaynak: AA

Antony Brezilya Milli Takımı Manchester United' İngiltere Premier Lig Manchester United Haberleri