Manchester United, Real Madrid'in kurt golcüsü Joselu'nun peşinde

Real Madrid İspanya La Liga Transfer Manchester United İngiltere Premier Lig
Manchester United, Real Madrid'in kurt golcüsü Joselu'nun peşinde
FOTOĞRAF: Reuters

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın Real Madrid'in 34 yaşındaki deneyimli golcüsü Joselu'yu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

İspanya La Liga ekibi Real Madrid, Karim Benzema'nın takımdan ayrılmasının ardından sezon başında Espanyol'dan deneyimli golcü Joselu'yu kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

34 yaşındaki futbolcu, bu sezon gösterdiği performansla teknik direktör Carlo Ancelotti'nin gözüne girdi.

Madrid ekibinin Joselu'nun sözleşmesindeki satın alma opsiyonunu kullanması beklenirken İspanyol basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

İspanyol basınından Relevo'da yer alan habere göre; İngiliz devi Manchester United, Joselu'yu kadrosuna katmak istiyor.

Haberde Manchester United'dan 2 yetkilinin İspanya'ya giderek transfer için çalışmalarda bulunduğu bildirildi.

TRANSFERDE PREMIER LİG FAKTÖRÜ

Kırmızı Şeytanlar'ın Danimarkalı genç golcü Hojlund'u destekleyebilecek tecrübeli ve fiziksel açıdan iyi bir ismi transfer etmek istediği ve bu yüzden Joselu'nun peşinde olduğu ifade edildi.

İspanyol forvetin Stoke City ve Newcastle United formalarıyla 4 sezon İngiltere Premier Lig'de oynamış olmasının da bu transferde Manchester temsilcisini daha da istekli bir duruma getirdiği yorumu yapıldı.

JOSELU'NUN ÖNCELİĞİ REAL MADRID

Joselu'nun Real Madrid taraftarı olduğu ve önceliğinin takımda kalmak olduğu ifade edildi.

Joselu daha önce yapmış olduğu açıklamada, "Umarım takımda bir yıl daha kalabilirim ve tadını çıkarabilirim. Rolümün takıma katkı sağlamak olduğunu biliyorum" demişti.

Almanya doğumlu İspanyol forvet, bu sezon Real Madrid formasıyla çıktığı 38 karşılaşmada 13 gol - 3 asistlik performans ortaya koydu.