Manchester United, Cavani'nin sözleşmesini uzatmazsa tazminat ödeyecek

Manchester United, Cavani'nin sözleşmesini uzatmazsa tazminat ödeyecek

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın, Uruguaylı golcü futbolcu Edinson Cavani'nin sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmazsa 2 milyon Euro tazminat ödeyeceği ortaya çıktı.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Geçtiğimiz sezon başında Manchester United'ın, PSG'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ve 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı Uruguaylı golcü futbolcu Edinson Cavani'nin sözleşme detayları ortaya çıktı.

The Times'ın haberine göre, Manchester United, yıllık 10 milyon Euro garanti ücreti bulunan Cavani'nin sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanmaz ve sözleşmesini uzatmazsa, Uruguaylı oyuncuya 2 milyon Euro tazminat ödeyecek.

Manchester United formasıyla tüm kulvarlarda 24 maça çıkan ve 7 gol - 2 asistlik performans sergileyen 34 yaşındaki golcü futbolcu için son kararı teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer verecek.

Norveçli teknik adamın Cavani'yi takımda tutma eğiliminde olduğunu ancak yaşadığı son sakatlıktan sonra sahalara nasıl döneceğini görmek istediği için bir süre daha beklemeyi seçtiği belirtildi.

Manchester United, 25 haftası geride kalan Premier Lig'de 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak topladığı 49 puanla lider Manchester City'nin 10 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Manchester United' Edinson Cavani