Erling Haaland'a çılgın teklif!

Manchester City İngiltere Premier Lig FIFA 2022 Dünya Kupası
Erling Haaland'a çılgın teklif!

İngiltere 7. Lig ekiplerinden Ashton United, Dünya Kupası için liglere verilen 28 günlük arada Erling Haaland'ı kiralamak için Manchester City'ye teklifte bulundu.

İngiltere 7. Ligi'nde (Kuzey Premier Ligi) mücadele eden Ashton United, cüretkâr bir girişimde bulunarak Manchester City'nin Norveçli yıldızı Erling Haaland'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istediğini duyurdu. Açıklamadan kısa bir süre sonra kulübün internet sitesi çöktü.

Norveç, 2022 Dünya Kupası'na katılmayı başaramadığı için Katar'a gitmeyecek olan Haaland, birçok takım arkadaşı turnuvada yer alacağı için bu süreçte antrenmanlarını daha çok bireysel olarak yapacak.

"İKİ TARAF İÇİN DE ÇOK MANTIKLI BİR TEKLİF"

Ashton United teknik direktörü Michael Clegg, iki taraf için de çok mantıklı bir teklifte bulunduklarını belirterek, "Manchester City oynamıyor, Haaland Dünya Kupası'na gidemiyor, biz de Erling'i formda tutarak bu dönemde onlara yardımcı olmak istiyoruz. Altı hafta boyunca golf oynamasından daha mantıklı bir hareket. Kadromuza çok iyi uyum sağlayacağını düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

ASHTON UNİTED İLE ERLING HAALAND'IN BU SEZONKİ GOL SAYILARI EŞİT

Ashton United, bu sezon oynadığı 19 maçta 23 gol kaydetti ve lider Hyde United'ın 5 puan gerisinde 28 puanla 8. sırada yer alıyor.

Yaz transfer döneminde 60 milyon Euro karşılığında Borussia Dortmund'tan transfer edilen Erling Haaland, Manchester City formasıyla çıktığı 18 maçta 23 gol attı ve 3 de asist üretti.

Manchester City ve Erling Haaland'ın Ashton United'a vereceği yanıt merakla bekleniyor.

Ashton United

Kaynak: Haber Global TV

Manchester City Erling Haaland Avrupa'dan transfer haberleri