Manchester City'den Tottenham karşısında muhteşem geri dönüş!

Manchester City İngiltere Premier Lig Tottenham
Manchester City'den Tottenham karşısında muhteşem geri dönüş!

Manchester City, İngiltere Premier Lig'in 7. haftasında oynanması gereken erteleme maçında sahasında karşılaştığı Tottenham'ı 2-0 geriye düştüğü maçta 4-2 mağlup etmeyi başardı ve lider Arsenal'i takibini sürdürdü.

Etihad Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle bitecek derken Tottenham 45. dakikada Dejan Kulusevski'nin attığı golle 1-0 öne geçti. 45+2. dakikada Emerson Leite ile bir gol daha bulan Londra temsilcisi soyunma odasına 2-0 önde girdi.

Devre arasında yaşadığı şoku üzerinden atan Manchester City, 51. dakikada Julian Alvarez'in attığı golle farkı bire indirdi. Golden sonra baskılarını sürdüren Guardiola'nın öğrencileri 53. dakikada Norveçli yıldızı Erling Haaland'ın kaydettiği golle skoru 2-2 yaptı.

Manchester City'de takımın en tecrübeli isimlerinden olan Riyad Mahrez, 63. dakikada sağ kanattan topla birlikte ceza sahasına girdi ve sıfır noktasına yakın bir bölgeden sert bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını maçta ilk kez öne geçirdi.

Karşılaşmanın 90. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Cezayirli kanat oyuncusu, kendisinin ikinci takımının ise 4. golünü kaydederek maçın skorunu ilan etti: 4-2

Bu sonucun ardından Manchester City puanını 42'ye yükseltti ve 47 puanlı lider Arsenal'i takibini sürdürdü. Tottenham ise 33 puanda kaldı.

Mahrez Manchester City

Kaynak: Haber Global TV

Manchester City Tottenham İngiltere Premier Ligi