Malinovskyi bilmecesi: "Bu haberler nereden çıkıyor bilmiyorum" diyerek duyurdu...

Beşiktaş Transfer İtalya Serie A
Malinovskyi bilmecesi: "Bu haberler nereden çıkıyor bilmiyorum" diyerek duyurdu...
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Ruslan Malinovskyi transferinde karşı karşıya geldiği iddia edilen İtalyan ekibi Torino'dan açıklama geldi. Torino Başkanı Cairo, Ukraynalı oyuncunun listelerinde olmadığını söyledi.

Beşiktaş'ın ısrarla istediği Marsilyalı futbolcu Ruslan Malinovskyi'yle ilgili her geçen gün yeni ve kafa karıştırıcı haberler geliyor.

En son Torino'nun oyuncuya imza attırmak üzere olduğuna dair haberler dış basında yayınlanmıştı. Haberlerde Beşiktaş'ın oyuncuyu çok istediği ancak Ukraynalı futbolcunun Siyah-beyazlı kulübe yeşil ışık yakmadığı vurgulanmıştı.

Tam bu gelişmeler konuşulurken Torino'dan beklenmedik bir açıklama geldi. İtalyan kulübünün başkanı Cairo, "Ruslan Malinovskyi ile ilgili bu dedikodular nereden çıkıyor bilmiyorum" dedi.

Cairo "Malinovskyi'nin listemizde olmadığına garanti verebilirim. Marsilya ile de hiçbir görüşme yapmadık" diye konuştu.

Bu açıklamalar Beşiktaş ihtimalini yeniden artırırken adı belirtilmeyen bir İngiliz kulübünün de Ukraynalı futbolcuya ilgi gösterdiği biliniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Beşiktaş Transfer Son dakika Beşiktaş Transfer Twitter Malinovskyi