PSG 1-1 Barcelona

PSG 1-1 Barcelona

PSG, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Barcelona'yı ağırladı. İlk maçı Nou Camp'ta 4-1 kazanan Paris temsilcisi, Parc des Princes'ta da 1-1'lik sonuç elde etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı tarihi anlara sahne oldu. Barcelona, ilk 25 dakikada PSG kalesini 8 şutla abluka altına aldı ancak gole ulaşamadı. Dembele'nin 19. dakikada yaptığı vuruşta Navas gole izin vermezken, 23. dakikada Dest, direğe takıldı.

Ev sahibi ekip, dakikalar 29'u gösterdiğinde penaltı kazandı. Lenglet'nin ceza sahasında topsuz alanda Icardi'nin ayağına bastığını VAR'dan gelen uyarının ardından tespit eden hakem, penaltı noktasını işaret etti. Penaltıda topun başına geçen Mbappe, kaleciyi ters köşeye yatırdı ve topu ağlara gönderdi.

MBAPPE, MESSİ'NİN REKORUNU KIRDI

Mbappe, bu golle Şampiyonlar Ligi'nde 25 gole ulaşan en genç futbolcu olarak tarihe geçti. Kylian Mbappe (22 yaş 80 gün) bu unvana 22 yaş 286 günlükken ulaşan Lionel Messi'nin rekorunu kırdı.

Barcelona'nın bu gole cevabı, 37. dakikada geldi. Lionel Messi, yaklaşık 30 metreden sol ayağıyla harika bir vuruş yaparak kaleci Navas'ı avladı.

Barcelona, ilk yarının uzatma dakikalarında öne geçme şansı yakaladı. Griezmann'ın Kurzawa'nın müdahalesiyle yerde kalmasının ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Lionel Messi, ağları havalandırmayı başaramadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında başka gol sesi çıkmadı ve Barcelona, Şampiyonlar Ligi'ne son 16 turunda veda etti. Juventus'un Porto'ya, Barcelona'nın ise PSG'e elenmesinin ardından Devler Ligi'nde 2004/05 sezonundan sonra ilk kez çeyrek finallerde Messi ve Cristiano Ronaldo olmayacak. 

justin tv izle selçuk sports hd izle canlı izle canlı maç izle şampiyonlar ligi canlı izle bein sports 1 izle şampiyonlar ligi şifresiz izle