Manchester United 1-1 Milan

Manchester United 1-1 Milan

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçlarında Manchester United, Milan'ı ağırladı. Gecenin karşılaşması 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmaya etkili başlayan Milan'da Leao, 5. dakikada savunmanın arkasına sarktı ve sağ çaprazdan yaptığı sert vuruşla ağları havalandırdı ancak bu pozisyon ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

Milan, 11. dakikada ağları bir kez daha havalandırdı. Sağ kanattan kullanılan taç atışında topla buluşan Franck Kessie, ceza sahasına girer girmez harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi. VAR incelemesinin ardından Kessie'nin topu elle kontrol ettiği tespit edildi ve pozisyon gol değeri kazanmadı.

Mücadelenin 38. dakikasında futbol tarihine geçen bir an yaşandı. Manchester United'da Telles'in kullandığı köşe vuruşunda ön direkten seken topa arka direkte Maguire dokundu ancak İngiliz stoperin kale çizgisinin hemen gerisinden yaptığı vuruş direkten döndü.

Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

Manchester United'ı öne geçiren gol, 50. dakikada geldi. Dialo Traore, Bruno Fernandes'in ceza sahasına gönderdiği muhteşem pası yaptığı kafa vuruşuyla asiste dönüştürdü ve skoru 1-0'a getirdi. Diallo, Manchester United kariyerindeki ilk şutunda ilk golünü attı.

Mücadelenin skorunu belirleyen golü Simon Kjaer kaydetti. Milan'ın 90+2'de kullandığı köşe vuruşunda savunmanın arasından iyi yükselen Kjaer, topu ağlarla buluşturdu ve takımına beraberliği getirdi.

Kaynak: Haber Global TV

canlı maç izle canlı izle selçuk sports hd izle justin tv izle beinsports izle Hakan Çalhanoğlu