Beşiktaş 1-0 Konyaspor

Beşiktaş Konyaspor
Beşiktaş 1-0 Konyaspor

Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Konyaspor'u, büyük bölümünü 10 kişi oynadığı maçta 1-0 mağlup etti.

Siyah-beyazlılarda N'Sakala karşılaşmanın 15. ve 21. dakikalarında gördüğü iki sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen mücadelede Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 81. dakikada Fransız sağ beki Valentin Rosier kaydetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 48'e yükseltti ve averajla lider Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada kendisine yer buldu.

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak, Konyaspor ise Denizlispor'u konuk edecek. 

İLK YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR

1' Hakem Halis Özkahya'nın ilk düdüğüyle karşılaşma Konyasporlu oyuncuların santra vuruşuyla başladı.

2' Konyaspor'da Jevtovic, Larin'e yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü ve ligde gelecek hafta oynayacakları Denizlispor maçında cezalı duruma düştü.

11' Beşiktaş'ta Ghezzal'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte bekleyen Aboubakar topa kafayı vurdu ancak top auta çıktı.

15' Beşiktaş'ta N'Skala, Shengelia'ya yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

21' Beşiktaş'ta N'Sakala, topu ayağından açtıktan sonra rakibinin pas vermesini engellemek isterken Jevtovic'in bileğine sert bir müdahalede bulundu ve ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Beşiktaş 1-0 Konyaspor - Resim : 3

38' Beşiktaş'ta Josef'in ceza yayı üzerinden çektiği şutta top üstten auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Beşiktaş 1-0 Konyaspor - Resim : 4

İKİNCİ YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR

46' Hakem Halis Özkahya'nın düdüğüyle karşılaşmanın ikinci yarısı Beşiktaşlı oyuncuların santra vuruşuyla başladı.

46' Konyaspor'da Shengelia'nın pasında topla buluşan Sekidika, ceza sahasının hemen önünden şutunu çekti, top az farkla auta çıktı.

55' Beşiktaş'ta Necip, Shengelia'ya yaptığı faul sonrasında hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

63' Beşiktaş'ta Aboubakar, kendi yarı sahasından aldığı topu 4 Konyasporlu futbolcudan sıyrılarak rakip ceza yayına kadar taşıdı ve şutunu çekti, Konyaspor savunması son anda müdahalede bulundu ve top kornere çıktı.

73' Beşiktaş'ta Rosier'in altı pas noktasına çevirdiği topa Larin çizgi üzerinde dokunamadı, siyah-beyazlılar önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

77' Konyaspor'da Musa, Josef'e yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

81' Beşiktaş'ta Atiba'nın pasında topla buluşan Rosier, ceza sahası sağ çaprazından şutunu çekti ve topu ağlarla buluşturdu: 1-0

Beşiktaş 1-0 Konyaspor - Resim : 5

83' Beşiktaş'ta N'Koudou ceza sahası içinden plase bir şut çekti, direğe çarpan top auta çıktı.

90' Beşiktaş'ta Vida, Rahmanovic'e yaptığı faulün ardından sarı kart gördü ve gelecek haftaki Gençlerbirliği maçında cezalı duruma düştü.

Karşılaşma Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Beşiktaş Konyaspor Süper Lig Beşiktaş-Konyaspor maçı canlı anlatım