Maç sonucu | Beşiktaş 1-0 Denizlispor

Maç sonucu | Beşiktaş 1-0 Denizlispor

Süper Lig'in 11. haftasında Denizlispor'u sahasında konuk eden Beşiktaş rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, sahasında Denizlispor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda Beşiktaş, N'Koudou'nun golüyle 1-0 öne geçti. Maç bu skorla sonuçlandı.

Maç sonucu | Beşiktaş 1-0 Denizlispor - Resim : 1

Maçtan dakikalar 

7. dakikada Olcay'ın pasında ceza alanı sağ çaprazda topla buluşan Rodallega'nın şutu kalenin yanından dışarı çıktı.

25. dakikada Rebocho'nun sol kanatta çizgiye inerek ceza yayına çevirdiği topa gelişine vuran Elneny'in şutu dışarı gitti.

28. dakikada Rebocho'nun ara pasında ceza alanı içine sarkan Adem Ljajic'in uzak direğe gönderdiği şut az farka dışarı çıktı.

30. dakikada Rebocho'nun sol kanattan yerden yolladığı ortaya atı pas çizgisi üzerinde vuran Diaby'nin şutunu Stachowiak kontrol etti.

34. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Rodallega'nın kalenin üst köşesine yaptığı sert şutunu kaleci Karius son anda kornere çeldi.

44. dakikada Atiba'nın savunma arkasına gönderdiği topta ceza alanı içine sarkan Burak'ın sol çaprazdan yaptığı vuruşu kaleci Stachowiak çeldi.

Maç sonucu | Beşiktaş 1-0 Denizlispor - Resim : 2

48' Caner Erkin etkili bir serbest vuruş kullandı. Kale önünde kimse topa dokunamayınca kaleci Stachowiak topun sahibi oldu.

57' Beşiktaş'ta Adem Ljajic sağ kanatta tek başına hareketlendi. Ljajic ceza alanı içine kadar girdi. Vuruşunu yaptı kaleci Stachowiak gole izin vermedi.

60' Beşiktaş'ta Caner Erkin dışarı alındı. Kevin N'Koudou oyunda. Caner Erkin - Georges-Kevin N'Koudou

62' Beşiktaş'ta Elneny ceza alanı dışından sert vurdu. Savunmaya da çarpan top kaleci Stachowiak'ta kal

63' Denizlispor'da Aissati'nin yerine Hadi Sacko oyunda.Ismail Aissati - Hadi Sacko

69' Beşiktaş gole çok yaklaştı! Arka direkte topla buluşan Burak Yılmaz önce kontrol etti sonra vuruşunu yaptı. Savunma ayak koydu ve top kornere çıktı.

71' Beşiktaş, N'Koudou'nun nefis golüyle 1-0 öne geçti! Sol çaprazda rakibinden sıyrılan Kevin N'Koudou yerden sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.Gol - Georges-Kevin N'Koudou

76' Beşiktaş'ta Tyler Boyd, Adem Ljajic'in yerine oyunda.

79' Denizlispor'da Mbamba oyunda. Isaac Sackey dışarı alındı.Isaac Sackey - Marc Kibong Mbamba

Karşılaşmayı 1-0 Beşiktaş kazandı.

Beşiktaş, son 5 maçtaki performansıyla üst sıralara tırmanmayı bildi. 

SON 5 MAÇTA 13 PUAN

Ligin ilk 6 haftasında sadece 5 puan toplayan ve 16. sırada kalan siyah-beyazlı ekip, son 5 karşılaşmada ise 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puanı hanesine yazdırdı.

Ligdeki 5. galibiyetini alan Beşiktaş, puanını 18'e çıkararak zirveyle farkı 3'e düşürdü.

İÇ SAHADA YENİLMEZLİK SERİSİ 17'YE ÇIKTI

Beşiktaş'ın iç sahadaki yenilmezlik serisi 17 maça çıktı. 

Vodafone Park'ta son olarak geçen sezonun 12. haftasında Sivasspor'a yenilen siyah-beyazlı ekip, bu mağlubiyetin ardından evindeki 17 karşılaşmada 12 galibiyet ve 5 beraberlikle 41 puan topladı. Beşiktaş, bu seride toplam 33 gol atarken, kalesinde 15 gol gördü.

Beşiktaş Denizlispor