Barça kan kaybetmeye devam ediyor

UEFA Şampiyonlar Ligi
Barça kan kaybetmeye devam ediyor

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu ikinci maçında Barcelona, Benfica'ya 3-0 mağlup oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu ikinci maçında Barcelona'yı konuk eden Benfica, 90 dakikanın sonunda 3-0'lık skorla galip gelerek 3 puanı hanesine yazdıran taraf olmayı başardı.

Benfica'ya galibiyeti getiren goller 3. ile 79. dakikalarda Darwin Nunez ve 69. dakikada Rafa Silva'nın ayağından geldi.

Öte yandan Barcelona'da Eric Garcia, 87. dakikada ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından ev sahibi Benfica 4 puanla grupta 2. sıraya yerleşirken, henüz puanla tanışamayan konuk ekip Barcelona ise son sırada kaldı.

Barcelona, 50 yıl sonra bir Avrupa kupası sezonundaki ilk iki maçını da kaybetti. Katalan devi, kulüp tarihinde 1972-73 sezonu UEFA Kupası'nın ilk turunda iki maçı da kaybederek elenmişti.

Barcelona, tarihinde ise üçüncü kez Avrupa kupalarına üst üste iki yenilgiyle başladı. Bordo Mavililer, 1966-67 sezonunda da (UEFA kupası) üst üste iki maçında yenilmişti.

Benfica, Barcelona'yı 60 yıl sonra yenme başarısı gösterdi. Portekiz ekibi, Barcelona'yı ilk ve tek 31 Mayıs 1961 Şampiyonlar Ligi finalinde yenmişti.

EXXEN şampiyonlar ligi izle exxen izle justin tv izle selçuk sports hd izle