Lugano maçı öncesinde 'Yönetim istifa' tezahüratı

Beşiktaş Konferans Ligi Şenol Güneş
Lugano maçı öncesinde 'Yönetim istifa' tezahüratı
FOTOĞRAF: AA

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş'ın İsviçre temsilcisi Lugano ile karşı karşıya geldiği maçın öncesinde 'Yönetim istifa' tezahüratları yapıldı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ikinci haftasında İsviçre ekibi Lugano'yu konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Konyaspor maçının kadrosuna göre 4 değişiklik yaptı.

Konyaspor maçına 11'de başlayan Daniel Amartey'in yerine Eric Bailly'yi görevlendiren Güneş, Milot Rashica'yı kulübeye çekerek Rachid Ghezzal'ı, Jackson Muleka yerine Cenk Tosun'u görevlendirdi. Tecrübeli teknik adam, Bahtiyar Zaynutdinov'u yedek kulübesine alarak orta sahanın merkezinde Alex-Oxalade Chamberlain'e forma verdi.

Mert Günok'un yokluğunda Ersin Destanoğlu'na kaleyi teslim eden Şenol Güneş, savunma dörtlüsünü Valentin Rosier, Bailly, Omar Colley ve Arthur Masuaku'dan oluştururken, orta sahanın merkezinde Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic ve Chamberlain'den kurdu. Güneş'in hücum hattı ise Ghezzal, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'dan oluştu.

İSTİFA TEZAHÜRATINA MÜZİKLİ MÜDAHALE

Beşiktaşlı taraftarların, başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimine yönelik istifa tezahüratları Lugano maçı öncesinde de devam etti.

Siyah-beyazlı taraftarlar, takımların ısındığı sırada yönetim aleyhine istifa tezahüratları yaparken, stat hoparlöründen yüksek sesli müzik yayını yapıldı.

BAKAN BAK DA MAÇI İZLEDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Beşiktaş'ın Lugano ile oynadığı mücadeleyi izledi. Bakan Bak, mücadeleyi protokol tribününden takip etti.

Kaynak: AA

Beşiktaş Beşiktaş haberleri Beşiktaş-Lugano Maçı UEFA Konferans Ligi