Lugano - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi gün? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı tarihi ne?

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi Spor haberleri
Lugano - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi gün? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı tarihi ne?

Fenerbahçe'nin Lugano ile karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi maçı için nefesler tutulmaya başladı. José Mourinho’nun liderliğindeki ilk resmi maçına çıkacak Sarı Kanarya, İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek. Peki, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçı kapsamında Lugano ile karşı karşıya gelecek. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında İsviçre’nin Lugano takımına konuk olacak.

LUGANO - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Lugano - Fenerbahçe maçı, 23 Temmuz Salı günü saat 21.30’da başlayacak.

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe’nin Lugano deplasmanında oynayacağı sezonun ilk resmi maçının, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacağı açıklandı.

RÖVANŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Rövanş karşılaşması ise 30 Temmuz Salı günü Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda saat 20.00’da başlayacak.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi verecek olan Fenerbahçe, 2’inci ve 3’üncü ön eleme turlarını geçmesi durumunda gruplar öncesinde son durak olan play-off turuna yükselecek. Sarı-lacivertliler bu turu da geçtiği takdirde gruplara kalarak Şampiyonlar Ligi hasretine dünyaca ünlü teknik direktör Jose Moruinho önderliğinde son vermiş olacak.