Liverpool, Premier Lig'de 68 maç sonra sahasında kaybetti

Liverpool, Premier Lig'de 68 maç sonra sahasında kaybetti

İngiltere Premier Lig'de Liverpool, sahasında Burnley'e 1-0 yenildi. Böylelikle Liverpool'un Premier Lig'deki 68 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.

Premier Lig'deki erteleme karşılaşmasında Liverpool, Anfield Road Stadı'nda Burnley'i konuk etti.

Burnley, ilk yarısı golsüz sonuçlanan karşılaşmadan 83. dakikada Ashley Barnes'in penaltıdan attığı golle 1-0 galip ayrıldı.

Bu mağlubiyetle Liverpool'un Premier Lig'de sahasındaki 68 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Liverpool sahasında en son Nisan 2017'de kaybetmişti.

Öte yandan, Burnley, 1974 yılından bu yana ilk kez Liverpool'u mağlup etti.

Liverpool, bu sonuçla 34 puanda kalırken, Burnley 19 puana yükseldi.

"YÜZE GELEN BÜYÜK BİR YUMRUK"

Kısır dönemlerin ilk defa başlarına gelmediğini kaydeden Klopp, "Bu son defa da olmayacak. Güzel olan şu ki; bunu değiştirebiliriz" ifadelerini kullandı.

Yenilmelerinin kendi hataları olduğunu vurgulayan Liverpool Menajeri Jurgen Klopp, "İşler iyi gitmediğinde hata her zaman menajerlerin olur. İşler iyi gidince oyuncular başarılı sayılır. Dünyanın her yerinde böyle" diye konuştu. 

Klopp, "Yüze gelen büyük bir yumruk. Bu benim sorumluluğum. Bu onun kolay açıklaması. Topa çok sahip olduk. Şanslar yarattık, ancak durumu lehimize çeviremedik. Bu oyunu açık tuttu ve daha sonra penaltı kazandılar. Allisson bana dokunmadığını söyledi" dedi. 

Kaynak: AA

Liverpool