Liverpool, Linkedin'den 'duran top uzmanı' antrenör arıyor

HABER MERKEZİ
Liverpool İngiltere Premier Lig
Liverpool, Linkedin'den 'duran top uzmanı' antrenör arıyor
FOTOĞRAF: Reuters

Teknik direktörlük görevine Arne Slot'u getiren Liverpool, kulüpte görev yapacak duran top uzmanı için arayışlarına başladı.

Kloop'un vedasının ardından teknik direktörlüğe Arne Slot'u getiren Liverpool, Hollandalı teknik adama Linkedin'den yardımcı arıyor.

Jürgen Kloop'la 9 yılın ardından Liverpool'da yeni bir dönem başlıyor. Feyenoord'dan gelen Arne Slot takımın yeni teknik direktörü oldu.

Liverpool şimdi de teknik kadroyu tamamlamaya çalışıyor.

İş dünyasının popüler sosyal medya platformu Linkedin'de bir ilan veren İngiliz devi, Arne Slot'a yardımcı arayışına başladı.

İlanda adayda aranan özelliklerin başında "Duran toplarda takımın performansını en üst düzeye çıkarabilecek" ifadesi yer alıyor. UEFA A lisansı sahibi olması da istiyor. İşe alınacak antrenörden kapsamlı analiz, titiz planlama ve hem savunma hem de hücumda uzman duran top yetiştirme becerisi de isteniyor.

Haftada 35 saat tam zamanlı iş olarak verilerilen ilan da adaydan ayrıca sıkı çalışma ve işine bağlılık da isteniyor. Maaş için ise 'rekabetçi' ifadesi kullanılmış. İlanın devamında işe alınacak adayın 25 gün izin, 8 gün tatil ve 5 güne kadar ekstradan ücretli izin alma hakkı olduğu da belirtiliyor.

Liverpool, Linkedin'den 'duran top uzmanı' antrenör arıyor - Resim : 1